Додик: Пред зору сам обавештен да ми је безбедност угрожена, Ешдаун је све давно смислио

НЕЋЕМО СТАТИ НИ ОДУСТАТИ, НИКАДА ТО НЕЋЕМО УРАДИТИ – НЕ ПЛАШИМ СЕ, СРПСКА НИЈЕ ИЛУЗИЈА!“

* „Информације којима се руководи МУП су уверљиве и верујем им. Ја настављам и даље са својим обавезама. Никад се нисам плашио, нити ћу

* „Кристијан Шмит нелегитиман. Нелегитимног нелегалног човека постављају као високог предствника који је мимо закона. Ми не смемо поклекнути пред овим, не смемо да попустимо. Дође човек који нема никакву функцију и укида неки закон!

* „Пре месец дана смо имали лика који је нудио милион долара да се убије Додик, што се окарактерисало као шала, а видимо како је то. Сценарио је давно направљен, Педи Ешдаун још давно је замислио како ће ово да иде. А ми нећемо одустати, ја се не борим за илузију, Српска није илузија и ја ћу се увек борити

* „Шта нас обавезује британска забрана и њихов став? Шта, да ми један дан ставимо на свој дневни ред ситуацију у Великој Британији? Они очекују да ми радимо оно што они одреде. Не верујем да ће ово икад престати и они ће се увек мешати. Санкције које уводи ЕУ, терају и нас да ми уведемо санкције Русији која је наша братска земља, ми не желимо да одбацимо Русију као нашег партнера

_________________________________________________________

       СРПСКИ члан Председништва Милорад Додик рекао је да је пред зору обавештен о томе да постоје информације да је његова безбедност угрожена, али је поручио да ће наставити са својим обавезама и да се не плаши.

        "Негде пред зору су ме обавестили да има неких информација о угроженој ситуацији,  информације којима се руководи МУП су уверљиве и вјерујем им. Ја настављам и даље са својим обавезама. Никад се нисам плашио, нити ћу", рекао је Додик за АТВ.

       Поновио је да је Кристијан Шмит нелегитиман.

       "Нелегитимног нелегалног човека постављају као високог предствника који је мимо закона и Дејтона, он није по мени високи представник. Они сада покушавају и Русију да дисквалификују са овим мерама. Ми не смемо поклекнути пред овим, не смемо да попустимо. Дође човек који нема никакву функцију укида неки закон. БиХ је састављена из два ентитета, Републике Српске и ФБиХ. Све што није по Уставу стављено да стоји под БиХ, припада ентитетима", рекао је и додао:

       "Исто тако су одлучили да имовина ФБиХ припада ФБиХ, Брчког Брчком, само Република Српска не може имати своју имовину. Парламентарна скупштина као у свим држава у свету може да одлучује о својој имовини и онда дође Уставни суд у којем седе три муслимана. Због мог негодовања сам доведен у овакву ситуацију", казао је Додик и осврнуо се и на недавне позиве на његово убиство.

Педи Ешдаун

       "Пре месец дана смо имали лика који је нудио милион долара да се убије Додик, што се окарактерисало као шала, а видимо како је то. Сценарио је давно направљен, Педи Ешдаун још давно је замислио како ће ово да иде. А ми нећемо одустати, ја се не борим за илузију, Српска није илузија и ја ћу се увек борити. Као, мене охрабрио Путин, што је глупост, будалаштине. ЕУ није навикла на кризу, па они траже које крив", рекао је српски члан Председништва.

       Поновио је да неће одустати од своје политике без обзира шта други покушали да причају и без обзира на санкције.

       "Шта нас обавезује британска забрана и њихов став? Шта, да ми један дан ставимо на свој дневни ред ситуацију у Великој Британији? Одједном Срби нису проблем пушака и оружја, већ само помињање Срба као Срба. Они очекују да ми радимо оно што они одреде. Не верујем да ће ово икад престати и они ће се увек мешати. Санкције које уводи ЕУ, терају и нас да ми уведемо санкције Русији која је наша братска земља, ми не желимо да одбацимо Русију као нашег партнера", рекао је Додик и додао:

       „Никад нису тражили неку резолуцију ни за Немце, ни за Американце нити било које друге. Људи из ПДП-а месецима ходају за њима и представљају нас као неке диктаторе а ови их слушају. Они су дошли до њих и без икаквог критеријума доносе одлуке и неће никад престати. То не значи да ми треба да станемо и одустајемо и ми то никад нећемо урадити. Сад ће бити проблем и са овим обезбеђењем".

        Региструјте се на наш Telegram канал: https://t.me/faktorga

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари