Додик: Нисам толико важна зверка да би НАТО изводио моју отмицу

„ТУЖИЛАЦ У ПРИЈЕДОРУ ДА ДОКАЖЕ ДА НИЈЕ У СПРЕЗИ СА КРИМИНАЛЦИМА“

* Да расветлимо убиство Башића, преврнућемо све и у Приједору и у Српској

* Више га забавља него што плаши информација појединих медија да НАТО планира његову отмицу, али је нагласио да нема комодитет ни да буде наиван.“Они то обично раде према Бин Ладену и сличним. Ја се само бави политиком. Ваљда овај свет није толико полудео да се сада и за различито мишљење од оног које они промовишу на Западу односе тако што пошаљу неке своје јединице”

______________________________________________________

         СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да у Републици Српској може постојати само “нулта толеранција за криминалце, али и тужиоце и припаднике јавних служби који су у спрези са криминалом”.

       Додик је новинарима у Сијековцу рекао да ће у потрази за починиоцима убиства начелника Сектора криминалистичке полиције приједорске Полицијске управе Раденка Башића “бити преврнуто све и у Приједору и целој Српској”, те додао да “борба почиње вечерас”.

       Говорећи о раду тужиоца у Приједору у случају истраге убиства полицијског службеника Раденка Башића, Додик је оценио да је “тај тужилац у спрези са криминалцима, те да треба да докаже да није”.

       Додик је рекао и да га више забавља него што га плаши информација појединих медија да НАТО планира његову отмицу, али је нагласио да нема комодитет ни да буде наиван.

       “Не осећам се толико важном зверком да би то урадио НАТО. Они то обично раде према Бин Ладену и сличним. Ја се само бави политиком. Ваљда овај свет није толико полудео да се сада и за различито мишљење које они промовишу на Западу односе тако што пошаљу неке своје јединице”, Додик је рекао новинарима у Сијековцу код Брода.

       Црногорски портал ИН4С недавно је објавио да “НАТО спрема акцију да Додика противправно лиши слободе”. Према овом избору, “наведена отмица била би реализована препадном акцијом копнених снага Алијансе уз хеликоптерску подршку, након чега би се Додик авионским летом НАТО насилним путем пребацио у неку од трећих земаља”. 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари