Додик: Нека Изетбеговић – гавран бошњачке политике – заборави на свој сан о исламској држави

„НЕКА ПРИХВАТИ ДА СУ СРБИ И ХРВАТИ ЈЕДНАКО ВЛАСНИЦИ ЗЕМЉЕ КОЈУ ОН СВОЈАТА“

* „Бакир Изетбеговић је најавом санкција против Српске индиректно признаје да она није део БиХ. Заборавио је да кажњавање људи у Републици Српској гази трећу деценију али да то није помогло његовом остварењу сна о исламској држави, коју зове функционална БиХ“

_____________________________________________________________

       ГАВРАН бошњачке политичке сцене Бакир Изетбеговић славодобитно најаваљује санкције Републици Српској, чиме индиректно признаје да Република Српска није део БиХ, јер ко би се иоле нормалан радовао да било ко посегне за кажњавањем дела његове земље, изјавио је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик.

       Коментаришући Изетбеговићеве наводе изнесене у федералним медијима да ће доћи до економских санкција Српској, Додик је рекао да Изетбеговић нема политичке одговоре на политичка питања, да би да своје политичке неистомишљенике дисциплинује туђом силом и да то, како тако, прикаже као своју политичку победу.

Не престају да тврде да је Милорад

Додик "гори од Милошевића"

       „Он и даље живи на стереотипима из девдесетих, не схватајући да се свет и односи у њему променили", додао је Додик.

       Он каже да је Изетбеговић заборавио да кажњавање људи у Републици Српској гази трећу деценију али да то није помогло његовом остварењу сна о исламској држави, коју зове функционална БиХ.

       „Зато бих му поручио да промени приступ, да одустане од исламске државе, прхвати да су Срби и Хрвати једнако власници земље коју он својата и да више не пријети туђом силом. У народу постоји изрека за то шта он ради, али стрпићу се и усмено му је пренети када га сретнем", рекао је Додик.

       (Срна)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари