Додик: Комшић је политички шибицар и лажни члан Председништва БиХ

НАГЛАСИО: ЧЕСТИТКИ ЛАЖНОЈ ДРЖАВИ КОСОВО* ДОДАО ЈЕ ЛАЖ ДА ЈЕ УПУЋЕНА У ИМЕ БиХ

* „Жељка Комшића за Косово уопште није брига, већ је његова намера била да испровоцира Србе. То му је сва политика откако је као лажни Хрват побачен на изборима”

____________________________________________________________

       СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је за Срну да би се последња провокација Жељка Комшића најкраће могла објаснити као “честитка лажној држави од лажног члана Председништва БиХ, уз лаж да то чини у име БиХ”.

       “Мали ситни преварант и манипулант, политички шибицар на политичку сцену не може другачије него провокацијом. Комшић је и јуче демонстрирао своје домете када је у питању заједнички живот у БиХ”, рекао је Додик.

       Према његовим речима, Комшића за Косово уопште није брига, већ је његова намера била да испровоцира Србе.

       “То му је сва политика откако је као лажни Хрват побачен на изборима”, поручио је Додик.

       Председник СНСД изјавио је Срни да нови Закон о фискализацији треба да уведе додатни ред у област финансија у Републици Српској.

       Коментаришући примедбе адвоката у Српској на нови закон, Додик је нагласио да је Законом предвиђено да сва ослобађања од обавезе фискализације буду садржана у уредби коју ће Влада Републике Српске донети одмах након ступања на снагу Закона о фискализацији.

       „Адвокатска делатност биће ослобођена обавезе фискализације поред осталих ослобађања која буду предвиђена уредбом Владе Републике Српске", нагласио је Додик.

       Народна скупштина Републике Српске усвојила је прошле седмице Закон о фискализацији ради даљег развијања и унапређења система фискализације с циљем сузбијања сиве економије у Српској.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари