Додик: „Функционална БиХ“ само је друго име за исламску државу БиХ

„МУСЛИМАНИ ОД 1995. РАДЕ НА СВОМ РАТНОМ ЦИЉУ - МУСЛИМАНСКОЈ ДРЖАВИ БиХ“

* „Брисел и Вашингтон би морали да се освесте и да виде шта је стварни проблем у БиХ, а то није ни Република Српска, ни хрватско питање у БиХ. То је бошњачко муслимански национализам, који и многе државе у Европи несвесно или свесно подржавају

___________________________________________________________

       СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је Срни да муслимани од 1995. године покушавају да у миру остваре оно што нису успели у рату и ратом - да од БиХ направе муслиманску државу, а све под изговором стварања функционалне државе.

       - Таква држава није ништа друго него друго име за исламску државу у којој би касније, по принципу један човек један глас, добили оно због чега је и избио сукоб у БиХ 1992. године - поручио је Додик.

       Према његовим ријечима, тезе о грађанској држави, које се чују и у БиХ, али и у државама изван ње, само учвршћују политичке захтеве муслимана који би због националног састава БиХ, применом тог принципа, добили оно за шта се боре од 1992. године.

       Додик истиче да је свијет олако прешао преко чињенице да су се у грађанском рату у БиХ на страни муслимана борили муџахедини, они исти против којих се Запад борио у више светских држава.

       - Брисел и Вашингтон би морали да се освесте и да виде шта је стварни проблем у БиХ, а то није ни Република Српска, ни хрватско питање у БиХ. То је бошњачко муслимански национализам, који и многе државе у Европи несвесно или свесно подржавају - нагласио је Додик.

       Додик је навео да СДА својим страначким документима и не крије шта је коначни циљ те партије, али да се пажња тог дела међународне јавности упорно и погрешно задржава на Србима и Хрватима, који су последња брана стварању једне такве државе.

       - Република Српска нема ништа против БиХ, али те и такве у којој би њена права била заштићена онако како јој је дато Уставом БиХ. Све што је након 1995. године рађено у БиХ ишло је само на воденицу муслимана, који данас призивајући интервенционизам са стране покушавају да то заштите - рекао је Додик.

       Додик је истакао да сви који их у томе слепо подржавају, газећи Устав и Дејтонски споразум, раде управо на остварењу ратних циљева муслимана, а то је исламска држава у срцу Европе.

       (Срна)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари