Победа Лејкерса, прекинута серија пораза

ВЕЧЕ У НБА ЛИГИ ОБЕЛЕЖИО НИКОЛА ПЕКОВИЋ ПОСТИГАВШИ 31 ПОЕН У ПОБЕДИ МИНАСОТЕ НАД ЊУ ОРЛЕАНСОМ

         Вече у НБА лиги обележио је Никола Пековић постигавши 31 поен у победи Минесоте над Њу Орлеансом, 113:102. Лејкерси после четири пораза стигли до победе над Вашингтоном, 102:96.

         Никола Пековић је забележио рекорд каријере са 31 убаченим поеном. Тако је Пековић показао да за Минесоту нема никаквих проблема чак ни кад Кевин Лав не игра на свом нивоу. Лав је доживео повреду десног палца, а на снимањима која су обављена по завршетку меча се пказало да повреда није теже природе.

         "Било је ово добро вече, моји саиграчи су ме "проналазили" лоптама када сам био на правим позицијама. Радио сам оно што знам најбоље а то је чврста игра близу коша, зато је и било добро вече", рекао је Пековић.

         Уз Пековића, за Минесоту је добро одиграо и Андреј Кириленко који је дао 21 поен. Лејкерси су после серије пораза стигли до победе против најгорег тима у лиги, Вашингтон Визардса. "Језераши" су победили са шест поена разлике и то највише захваљујући најбоље у својим редовима, а коме другом, него Коби Брајанту.

         Коби је забележио 30 поена уз седам асистенција, Двајт Хауард се зауставио на 12 постигнутих поена уз 14 скокова. Екипа из Лос Анђелеса је остварила победу, међутим Лејкерси нису блистали у игри и питање је да ли би прекинули низ пораза да су играли против неког јачег тима, а не најлошије екипе у лиги.

Извор: Мондо

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари