Оцењено да сва три понуђача за стратешко партнерство у „Галеници“ испуњавају услове

ДОСТАВИЛИ „ДОДАТНУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ“ - СВЕ ТРИ ПРИЈАВЕ БЛАГОВРЕМЕНЕ И ПОТПУНЕ

        КОМИСИЈА за спровођење поступка стратешког партнерства за Галенику одобрила је данас пријаве сва три понуђача, јер испуњавају квалификационе услове, саопштено је из Министарства привреде.

        Пријаве понуђача Cadila Pharmaceuticals Limited из Индије, EMS S.A. из Бразила и Конзорцијум Frontier Pharma Limited из Велике Британије и LLC NPA Petrovax Pharm из Русије одобрене су пошто је достављена додатна документација.

        Како је наведено, с обзиром да су пријаве свих понуђача благовремене и потпуне, Комисија је отворила финансијске понуде.

        У наредном периоду комисија ће спровести анализу понуда и утврдити предлог ранг листе који ће доставити Влади Србије на усвајање.

        Предлог ранг листе се утврђује применом критеријума за понуђени износ докапитализације за стицање 25 одсто капитала Галенике, предложени проценат продајне цене који ће припасти Србији и Акционарском фонду приликом заједничке продаје акција у Галеници са стратешким партнером, као и предложени минимални број запослених које ће Галеника запошљавати током стратешког партнерства.

                Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари