Бившим Теленором Србија руководиће Канађанин Мајк Мишел

ВЕЋ РУКОВОДИО У ИСТОМ БИЗНИСУ У ЧЕШКОЈ, ЦРНОЈ ГОРИ И МАЂАРСКОЈ

          МАЈК Мишел именован је за новог генералног директора Теленора у Србији, који је део ППФ групе, а на дужност ће ступити најкасније 1. октобра 2018, саопштила је данас та компанија.

         "Мајк доноси више од двадесет година искуства у глобалним телекомуникационим компанијама, радећи у региону, Северној Америци и Азији. Стручност коју је стекао на позицијама у области маркетинга, продаје и лидерства даће значајан допринос ППФ менаџменту и развоју нашег пословања у Србији", изјавио је акционар ППФ групе одговоран за област телекомуникација Ладислав Бартоничек.

         Мишел радио је на различитим руководећим позицијама у Чешкој, Србији, Црној Гори и Мађарској, и био вршилац дужности генералног директора у компанијама у региону.

         Како је саопштено, искуство је стицао у Канади, Норвешкој и донедавно у Бангладешу. Дипломирао је економију на канадском универзитету "Сајмон Фрејзер".

         "Веома сам срећан што ћу се придружити тиму Теленора Србије. Провео сам много година у региону, и део мене увек је припадао тим просторима и људима. Радујем се могућностима које су пред нама", изјавио је Мајк Мишел.

         Теленор у Србији део је ППФ групе, која досеже од Европе до Русије, Азије и Северне Америке и послује у 22 земље на три континента. Теленор група је у марту ове године саопштила да је са ППФ групом потписала уговор о продаји свог пословања у региону централне и источне Европе.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари