Буш Млађи је у 3:33 објавио крај инвазије на Ирак, а за окултисте је 333 број новог светског поретка

Окултне димензије најновије светске историје - Ирак, Србија, Либија...

  • Преговори у Рамбујеу окончани су 15.марта 1999.године, одбијањем Србије да прихвати ултиматум, што је и била идеја САД. Тог тренутка Србија је себи потписала смртну пресуду. Тај датум носи злокобно име, Мартовске Иде. То је дан када је убијен Јулије Цезар
  • Рат је окончан 1.маја 2003. године, после 42 дана. А то је празник модерних илумината који су основани 1. маја 1776. године
  • Првог маја је други велики пагански празник - Белтан. Слави се два дана, 30.априла - 1.маја, а ноћ 30.априла зове се Валпургијска ноћ или Ноћ вештица. То је врхунац календара вештица, када се на њиховој прослави појављује сам Ђаво, у облику Јарца
  • Првог маја, Буш је одлетео у Сан Дијего, како би на носачу авиона "Абрахам Линколн" одржао говор и означио крај рата. На брод је ступио тачно у 3:33 часова поподне, а овај нумеролошки куриозитет није нимало случајан. Окултисти сматрају да су у Спиритуалној нумерологији најважнији бројеви 11, 22 и 33, који се називају "Мајсторским бројевима"
  • Број "33" (највиши масонски степен Шкотског ритуала) симболизује највишу духовну свест коју људско биће може да достигне. А број "333" окултисти означавају као број "смрти, ускрснућа и успења" - "смрт" Старог светског поретка, а "ускрснуће и успење" Новог светског поретка

Пише: Милан Видојевић

        У ВИШЕ својих текстова, у новинама и књигама, писао сам о окултним димензијама савремене светске политике. О "темпирању" догађаја на одређене датуме, паганске и хришћанске, како би се "појачало дејство" на неком месту, коришћењем "оностраних сила."

        Даћу вам свеже примере, Ирак и Либију, са кратким подсећањем на Србију.

        Преговори у Рамбујеу окончани су 15.марта 1999.године, одбијањем Србије да прихвати ултиматум, што је и била идеја САД. Тог тренутка Србија је себи потписала смртну пресуду. Тај датум носи злокобно име, Мартовске Иде. То је дан када је убијен Јулије Цезар, за који је планирано"убијање" Србије. Иначе, деветог дана Мартовских Ида приношене су крвне жртве, беле голубице (симболи мира), па је и Србија бомбардована 24.марта како би се српском крвљу и жртвама испунила магија паганског ритуала и заокружила намеравана зла коб намењена Србији.

        Напад на Њујорк, 11.септембра 2001.године, пада на празник означен као "Усековање главе Јована Крститеља."

        Јован Крститељ је светац заштитник читавог низа витешких редова, у првом реду Малтешких витезова, које због тога често зову "јовановцима." Онај ко је планирао удар у срце САД, Њујорк, није случајно изабрао баш овај датум. Била му је потребна јасна порука да се "јовановцима" задаје смртоносни ударац. Утолико је лакше претпоставити да планери нису муслимани јер код њих нема окултне праксе на овај начин.

        Инвазија на Ирак 2003.године препуна је окултних значења. Јер, председник СДА Џорџ Буш млађи, започео је рат 20.марта 2003.године у 5:50 часова по багдадском времену.

___________________________________________________________________________
“Бушов ултиматум Садаму Хусеину поклопио са јеврејским празником Пурим.”
___________________________________________________________________________
        Да ли је 20. март дан са окултним значењем? Наравно. То је дан уочи великог паганског празника по имену Остара, чији је врхунац 21.март, пролећна равнодневница. Двадесетог се припрема ритуал који ће се обавити 21. Тај ритуал прославља оплодњу Мајке Земље (Гаиа), како би родила плодовима, те овај цео празник из прастарих времена представља ритуал плодности, када се земља заливала крвљу жртвованих животиња.

        Цео празник се прослављао три дана и почињао је 18.марта. Председник Буш се појавио на телевизији 17.марта увече, у 20:15 часова и дао ултиматум Садаму Хусеину и његовим синовима да напусте Ирак у року од 48 часова. Ултиматум је истицао 19.марта у исто време.

        По израелском времену, говор председника Буша пао је 18.маја у 3:15 часова ујутру и ултиматум је истицао 20.марта у исто време. Интересантно је да се ултиматум Садаму поклопио са јеврејским празником Пурим, који се те године прослављао од заласка сунца 17. до 19.марта. Празник се слави три дана:

-17.март, Та'анит Естхер - прослава у част краљице Естер, хероине Пурима;
-18.март, Пурим;
-19.март, Схусхан Пурим - дан кад се овај празник слави у Јерусалиму.
Испоставља да је 48-часовни ултиматум Садаму падао тачно у време Пурима, што је случајност, свакако!
___________________________________________________________________________
“Бомбардовање Садама почело је 20.марта, такође не случајно. Планета рата, Марс, по коме је месец "март" добио име, астролошки гледано, свој раст, започет 20.фебруара, кулминира управо 20.марта! И напад на Либију почео 19.марта, што је, наравно, врхунска случајност и нема никакве везе са датумом напада на Ирак!

___________________________________________________________________________

        Бомбардовање Садама почело је 20.марта, такође не случајно. Планета рата, Марс, по коме је месец "март" добио име, астролошки гледано, свој раст, започет 20.фебруара, кулминира управо 20.марта! На тај дан Марс је на врхунцу, то је његово испуњење!

        Интересантно је да је и напад на Либију почео 19.марта, што је, наравно, врхунска случајност и нема никакве везе са датумом напада на Ирак.

        Ако мислите да су ово случајности, шта ћете мислити о окончању рата против Ирака? Рат је окончан 1.маја 2003.године, после 42 дана.

        Опет случајно, 1.мај има вишеструко значење. То је празник модерних илумината који су основани 1.маја 1776. године и од тада се на овај дан дешавају разне важне ствари.

        И "празник рада", тако драг комунистима широм света, па и у Југославији, славио се а да се није знало да га је илуминат Карл Маркс подвалио радничкој класи света. Узгред, зашто се тај празник слави и у овој, новој, Србији? Шегрти су добили налог да га славе или је у питању типична српска немарност и заборавност, да укину "прошлост"?

        Вратимо се Бушу јуниору. Првог маја се дешава други велики пагански празник, Белтан. Слави се два дана, 30.априла - 1.маја. Ноћ 30.априла зове се Валпургијска ноћ или Ноћ вештица. То је врхунац календара вештица, када се на њиховој прослави појављује сам Ђаво, у облику Јарца.

___________________________________________________________________________
“Ко има очи нек гледа, ко има уши нек чује. На 33. паралели налазио се Вавилон, на 33. паралели налази се Багдад! Тако се остварује план илумината, интелектуалних Каина, да се свет прекомпонује, муслиманске земље територијално расцепкају и смање, претворе у слабе енклаве.
___________________________________________________________________________

        Првог маја, Буш је одлетео у Сан Дијего, како би на носачу авиона "Абрахам Линколн" одржао говор и означио крај рата. На брод је ступио тачно у 3:33 часова поподне, а овај нумеролошки куриозитет није нимало случајан. Окултисти сматрају да су у Спиритуалној нумерологији најважнији бројеви 11, 22 и 33, који се називају "Мајсторским бројевима."

        Број "33" (највиши масонски степен Шкотског ритуала) симболизује највишу духовну свест коју људско биће може да достигне. А број "333" окултисти означавају као број "смрти, ускрснућа и успења." "Смрт" Старог светског поретка, а "ускрснуће и успење" Новог светског поретка. Тако су "владари из сенке" показали да контролишу и прошлост и садашњост, а самим тим и будућност, као што лепо пише Орвел у књизи "1984."

        Ко има очи нек гледа, ко има уши нек чује. На 33. паралели налазио се Вавилон, на 33. паралели налази се Багдад! Тако се остварује план илумината, интелектуалних Каина, да се свет прекомпонује, муслиманске земље територијално расцепкају и смање, претворе у слабе енклаве, њихова богатства опљачкају, добијена демократија плати бесплатном нафтом, која је „цена обарања диктатуре.”

___________________________________________________________________________
* Многи наивно мисле да је знак “В” симбол “Викторије – победе”. А “В” је ознака за “Врил,” врхунски окултно магијски симбол, а они који су радознали нека истраже његово значење.
___________________________________________________________________________

        Да вам кажем, ако не знате, шта прославља празник Пурим. Естер је била сироче, Јеврејка, коју је одгајио њен ујак, Мордекај. Естер је израсла у врло лепу девојку, која се удала за персијског цара Ахашвероша. Царев саветник Хаман, који је мрзео Мордекаја, смислио је сплетку којом је хтео да оцрни Јевреје код цара. Естер је успела да преокрене ток догађаја код цара, који је помиловао Јевреје у свом царству а обесио сплеткароша Хамана и његових десет синова за казну.

        Нажалост, немам ни простора ни времена да вам дубље предочим значења свих симбола који су у оптицају.

        Даћу вам само још један пример: НАТО, акроним за нови Вермахт, често се појављује као “одраз у огледалу”, ОТАН, што ће рећи ВОТАН, германски бог рата.

        Ако мислите да је и то случајност која нема значење, онда сте сигурно један од милиона наиваца који мисле да је знак “В” симбол “Викторије – победе”, и да га од Черчила до либијских башибозлука показују сви који мисле да су “неког победили.”

        Симбол “В” је ознака за “Врил,” врхунски окултно магијски симбол, а они који су радознали нека истраже његово значење.

 


Слични садржаји

Коментари

IkarusZmedieval's picture
IkarusZmedieval (није потврђен) 01:03 29.05.2012.

  • +70
Voting is closed.

Ne verujem da su dva prsta koja je pokazivao Čerčil značili neki okultni znak, i slično.
Znak V napravljen prstima za Engleze ima veliki istorijskog značaja. Potiče još negde oko 1415 g. iz doba bitke kod Ažinkorta, najvažnije bitke (za Engleze) u stogodišnjem ratu sa Francuzima. Bitka kod Ažinkorta je ujedno i najvažnija bitka engleske istorije. Za Engleze ta bitka ima značaj kao za nas Kosovska bitka. ...
Naime, pred tu bitku Francuzi su pretpeli nekoliko poraza od engleske vojske zahvaljujući pogotovo engleskim strelcima (lukom). U to vreme Englezi su koristili posebni dugi luk tzv. english longbow i posebne vrhove za strele tzv. bodkin i s tim oružjem oni su mogli strelama probiti oklop vitezova, francuski konjanici im nisu mogli ni prići. Zato su se Francuzi pred bitku kod Ažinkorta zakleli da će uhvatiti engleske strelce i otseći im dva prsta s kojim natežu luk (jer se luk natezao sa dva prsta tj. tetiva, i odapinjala strela). Englezi su znali za ovu francusku želju/zakletvu i zato su prije bitke ka suprotnoj strani gde su se nalazili francuski konjanici podigli dva prsta tj. pokazali V znak u cilju izazivanja Francuza.
Francuska želja se nije ostvarila, Englezi su pobedili u bitci iako su bili u mnogo manjem broju, iscrpljeni, bolesni. I sam engleski kralj Henry V je učestvovao direktno u bitci; poznat je i njegov govor pred bitku.
U biti zbog mnogih razloga ova bitka je najvažnija bitka engleske istorije i srž engleskog patriotizma. Poznato je da su Englezi patriotski narod i narod koji se drži tradicije (mislim da je to danas malo drugačije) i kada je Čerčil pokazao znak V to je bilo kao povezivanje sa Ažinkortom, sa sržju engleskom patriotizma.
Ažinkort je i simbol pobede malih nad velikim i kad je Čerčil pobedio snažnu Nemačku sigurno je to za njega bilo kao kad je engleski kralj Henry V sa svojom malom, iscrpljenom, bolesnom vojskom pobedio ogromnu, svežu, zdravu Francusku vojsku.

Goca's picture
Goca (није потврђен) 10:14 01.06.2012.

  • +78
Voting is closed.

Da je to tako kako Vi kažete, ta bitka i sećanja na taj događaj bi bio vrhunska tema engleskih i holivudskih filmova i niko u svetu ne bi mogao da živi od njih ! Ali, ne ! Mit o Robinu Hudu, Ričardu Lavljeg Srca, Merlinu..... su u svesti Engleza. Ne verujem da prosečni Englez, bez obzira na famozno "držanje do tradicije" - bilo šta zna o ovome što ste Vi napisali. Ne kažem da je ovo što pišete nije tačno, već mislim da veliki satanista Čerčil - pokazuje upravo magijski simbol, runu koja ima sasvim dugačije značenje od veze sa dotičnom bitkom. Vi očigledno verujete u ovo što ste napisali, samo ne znam u čemu imate potvrdu za vaše tvrdnje.

Змај Огњени Вук's picture
Змај Огњени Вук (није потврђен) 18:23 30.01.2014.

  • +1
Voting is closed.

Разлог француског пораза нису два прста већ нешто сасвим друго(погледај на History chanel) и није Черчил победио Немачку већ Црвена Армија.

TRN's picture
TRN (није потврђен) 19:42 04.07.2012.

  • +71
Voting is closed.

Додај коментар