Велико појачање „у поноћ“ за рукометашице

НАЈБОЉА ИГРАЧИЦА СВЕТА АНДРЕА ЛЕКИЋ СЕ ПРИКЉУЧИЛА „А“ СЕЛЕКЦИЈИ НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ

Андреа Лекић

  • Подвргла сам се третману матичним ћелијама у Бриселу и заједно са радом са кондиционим тренером у Холандији направљено је чудо да се вратим у овом року на терен

        Важна вест из Немачке, где репрезентативке Србије у суботу почињу учешће на Светском првенству.

        Најбоља играчица света Андреа Лекић придружила се саиграчицама и после опоравка од повреде ставила се на располагање селектору Љубомиру Обрадовићу. У табор националног тима у Лајпцигу стигла је у петак касно увече.

        „Добила сам зелено светло да могу да се прикључим репрезентацији и да сам спремна за највеће напоре. Оно што је примарно је полако ући у рукометни ритам, јер нисам играла месец дана, али немам страх. Самопоуздање је ту, лекари су дали зелено светло и то је најбитније. Опоравак је требало да траје доста дуже. Подвргла сам се третману матичним ћелијама у Бриселу и заједно са радом са кондиционим тренером у Холандији у тој комбинацији направљено је чудо да се вратим у овом року на терен. Без обзира на то, желим да смањим еуфорију и идем корак по корак“, рекла је Андреа за сајт Рукометног савеза Србије.

        Србија ће играти прву утакмицу у суботу против Кине (15.30 часова), а Андреа би могла на загревању да види како се осећа.

        „Најбитније је да сам срећна и насмејана и да сам овде. Амбиције морају да постоје. Без њих нема стремљења ка врхунским резултатима. Нисам била део екипе, не могу да причам пуно. Очекујем да форма иде узлазном линијом из утакмице у утакмицу. Нисам била део репрезентације у претходном периоду, нисмо имали врхунске резултате и немамо права, ни основа да обећавамо велике ствари“, додала је популарна рукометашица.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари