Шапић ће се кандидовати за председника ОКС

ТО ЈЕ ПРИЛИКА ДА КОНАЧНО ВРАТИМ СРПСКОМ СПОРТУ ОНО ШТО ЈЕ МЕНИ КРОЗ ВАТЕРПОЛО ДАО

Александар Шапић

  • Сматрам да са својих 38-39 година како спортским искуством, тако и послом којем се бавим могу да допринесем раду Олимпијског комитета - каже Александар

        После осам година је Владе Дивац одлучио да се повуче са места председника Олимпијског комитета Србије, а његово место жели да заузме Александар Шапић.

        „Кандидоваћу се 99 одсто за председника Олимпијског комитета Србије. Сматрам да са својих 38-39 година, како спортским искуством, тако и послом којим се тренутно бавим, могу знатно да допринесем раду Олимпијског комитета и вратим српском спорту оно што је он мени кроз ватерполо дао - рекао је Шапић у интервјуу за „Недељник”.

        Волео би да се врати у спорт.

        - Многи су ми замерали што последњих седам-осам година практично нисам партиципирао више у српском спорту. Олимпијски комитет је коначно прилика да се вратим у њега. И немам шта да кријем - волео бих да будем у прилици да водим Олимпијски комитет Србије. Била би ми то велика част.

        Није проучавао правилник, али верује да не би било проблема код кандидатуре.

        - С обзиром на то да је садашњи статут био и тада важећи, не видим разлог да ту може да буде неких проблема. Уколико дођем на чело ОКС на том месту нећу статирати, као што никада у животу нисам статирао - поручио је Шапић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари