Дивац: Бићемо успешнији него у Лондону

ВАЖНО ЈЕ САМО ДА НЕ ПАДАМО, ПОЗИТИВАН ПРИСТУП ЋЕ НАМ ДОНЕТИ УСПЕХ

Владе Дивац

  • Игре су дуге, има још времена, треба да останемо позитивни и да се окренемо наредном периоду - каже председник ОКС

        Нису српски спортисти имали превише успеха на старту Олимпијских игара у Рију, али је први човек ОКС Владе Дивац оптимиста када је наставак такмичења у питању.

        - Дуге су Игре, ово је спорт. Некада добијаш, некада изгубиш, а изненађења су увек могућа. Нажалост, нама су се у првих неколико дана десила у негативном смислу, али има још времена. Као екипа треба да останемо позитивни и да се окренемо наредном периоду, убеђен сам да ћемо бити успешнији него у Лондону када смо узели четири медаље - рекао је Дивац, а преноси „Спортски журнал”.

        Прокоментарисао је рано испадање Новака Ђоковића.

        - Дечко је овде дошао са великом жељом, нажалост та повреда је имала велики утицај. Ипак, морамо да будемо захвални, не само њему, него свим спортистима. Спорт је суров, некада ти да све што желиш, а некада ти одузме. Важно је само да не падамо, позитиван приступ ће нам донети успех.

        Осврнуо се на кошаркашку репрезентацију која је изгубила од Аустралије и која данас игра са Француском.

        - Друго место је сад далеко, тако да ћемо видети са које позиције идемо даље. Следи четвртфинале, а то је на сваком такмичењу најважнија утакмица, у њој или добијаш или губиш све. Нисам за калкулације, јер сваки пут кад крену рачунице на крају испадне наопако - закључио је Дивац.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари