Српски стрелци одлетели само сат пре напада

ДЕО СТРЕЉАЧКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СКОРО ЦЕЛО ПОПОДНЕ ПРОВЕО

НА АЕРОДРОМУ „АТАТУРК“

Аеродром у Истанбулу

  • Четири сата смо чекали преседање на аеродрому, а за Београд смо кренули само сат времена пре трагичног напада - рекао је Драган Доневић

        Део стрељачке репрезентације Србије напустио је истанбулски аеродром „Ататурк“ само сат пре терористичких напада у којима је погинуло најмање 36 особа а рањено 147.

        Део српске стрељачке репрезентације, који се враћао са Светског купа у Бакуу, у уторак је скоро цело поподне провео на аеродрому „Ататурк“. Преко највећег града Турске за Београд путовали су Андреа Арсовић, Ивана Анђушић Максимовић и тренери Горан Максимовић и Драган Доневић.

       - На аеродрому смо на преседање чекали четири сата. За Београд смо кренули само сат времена пре трагичног напада, за мало смо избегли несрећу. Снимци и фотографије са аеродрома које смо видели кад смо дошли кући су нас баш потресли - рекао је Доневић, саопштио је данас Стрељачки савез Србије.

        Последња група српских репрезентативаца је из Бакуа требало да се врати вечерас, такође преко Истанбула, али лет којим путују спортски директор Срећко Пејовић и стрелци пушком Стеван Плетикосић, Милутин Стефановић и Миленко Себић ће вероватно бити преусмерен.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари