Ћурчић смењен - Милошевић поднео оставку!

ОДЛУЧЕНО ДА СЕ ЗА 20. МАЈ ЗАКАЖЕ СЕДНИЦА НА КОЈОЈ ЋЕ БИТИ ИЗАБРАН НОВИ ПРЕДСЕДНИК И РУКОВОДСТВО

Саво Милошевић и Радован Ћурчић

  • Директор А репрезентације Србије, Саво Милошевић је недавно демантовао да ће Ћурчић бити смењен

        Радован Ћурчић више није селектор фудбалске репрезентације Србије, објављено је на сајту Фудбалског савеза.

        Чланови Одбора за хитна питања на седници су донели одлуку о споразумном раскиду уговора о са Ћурчићем.

        „ФС Србије се Радовану Ћурчићу захваљује на свему урађеном у претходном периоду, како у младој тако и у А репрезентацији наше земље, желећи му много успеха у даљој каријери“, наводи се на сајту.

        На истој седници Саво Милошевић поднео је оставку на место директора А репрезентације Србије. Милошевић је недавно демантовао да ће Ћурчић бити смењен.

        Такође, донета је и одлука да се за 20. мај закаже изборна седница Скупштине ФСС. Седница ће бити одржана тог дана са почетком у 12.00 сати у просторијама Спортског центра ФС Србије. На тој седници биће изабран председник ФС Србије и руководство ФС Србије за наредни четворогодишњи мандатни период.

        Радован Ћурчић (44) преузео је А тим 2014. године као наследник Дика Адвоката и није успео да избори пласман на Европско првенство предстојећег лета.

        Требало је да води селекцију и у наредном квалификационом циклусу, али од тога неће бити ништа - као најозбиљнији кандидат за његовог наследника спомиње се Славољуб Муслин.

        Ћурчић је претходно био асистент у стручном штабу репрезентације, као и вршилац дужности селектора, а предводио је и младу селекцију, Јавор и Борац.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари