Ивановић: Мислим да нисмо заслужили пораз

ЗАДОВОЉАН КАКО СУ „ОРЛОВИ“ ИГРАЛИ, ИЗГЛЕДАЛИ И ФУНКЦИОНИСАЛИ НА МЕЧУ У ПОЗНАЊУ

Бранислав Ивановић

        Србија није победила, али је капитен Бранислав Ивановић ипак задовољан.

        Он је после пораза од Пољске у Познању (0:1) рекао да је екипа, упркос неуспеху, на терену показала много добрих ствари.

        „Била је то утакмица у којој смо играли јако добро, стварали смо шансе које нисмо искористили, а са друге стране Пољска јесте једну. Види се велики напредак у нашој игри, направили смо доста организованих акција, а показало се да против добро организованих екипа и ми делујемо много боље“, изјавио је Бранислав Ивановић.

        Он каже да без обзира што Србија није победила из меча у Познању може да извуче доста позитивних ствари.

        „После примљеног гола имали смо пад од неких 10 минута, али пре и после тога смо контролисали утакмицу. Имали смо праву идеју како треба да нападамо, како треба да се бранимо и мислим да дефинитивно нисмо заслужили пораз“.

        Он се осврнуо и на пропуштену шансу из шестог минута када је са само неколико метара главом пребацио гол.

        „Једини изговор је тај да то само бек може да промаши, али очекивао сам дуел у тој ситуацији и тек када сам ударио лопту видео сам да није било контакта. Да сам сачекао могао сам да лагано постигнем гол. Ипак, то је најмање сада битно, јер сам више него задовољан како се понашала екипа током свих 90 минута. Србија је по свему приказаном заслужила много више“, закључио је Ивановић.

        Прилика да то Србија поново покаже напредак у игри, али можда и упише победу имаће већ 29. марта, када је у Талину заказана пријатељска утакмица са Естонијом.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари