КК Партизан позвао навијаче да не вређају Вучића и друге представнике државе

КЛУБ НАВЕО ДА ЈЕ УЗ ПРЕМИЈЕРОВУ ПОМОЋ ТЕЛЕКОМ ПОНОВО ПОСТАО ЊЕГОВ СПОНЗОР

  • Вучић синоћ рекао да је љут на челнике Кошаркашког клуба Партизан „јер неће или не смеју“ да кажу навијачима да је држава више пара дала њима него вечитом ривалу Црвеној звезди

        КОШАРКАШКИ клуб Партизан апеловао је данас на своје навијаче да на утакмицама црно-белих не вређају представнике државе и не исказују ванспортске ставове.

        Навијачи Партизана су у понедељак на утакмици против Цедевите у Јадранској лиги у дворани „Ранко Жеравица“ на Новом Београду вређали премијера Александра Вучића.

        Црно-бели су у саопштењу на званичном сајту навели да представници државе исказују жељу да помогну клубу који се налази у тешкој финансијској ситуацији.

        „Важно је рећи да је један од највећих поверилаца клуба држава. Уз велики лични ангажман председника Владе као и његовог кабинета, клуб је обавио низ разговора и консултација са свим повериоцима, и спречио блокаду клупског рачуна која би засигурно, ако не угасила, онда знатно отежала колико-толико преживљавање клуба и његов опстанак у форми какву знамо и на какву смо навикли“, наводи се у саопштењу црно-белих.

        У Партизану наводе да је уз помоћ председника и чланова Владе компанија Телеком Србија поново постала спонзор клуба.

        Премијер Србије Александар Вучић је синоћ рекао да је љут на челнике Кошаркашког клуба Партизан „јер неће или не смеју“ да кажу навијачима да је држава више пара дала њима него вечитом ривалу Црвеној звезди.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари