Цветковић: Лош меч, битно да смо победили

ПЛЕЈМЕЈКЕР ПАРТИЗАНА САМОКРИТИЧАН ПОСЛЕ ПОБЕДЕ

У НЕИЗВЕСНОЈ ЗАВРШНИЦИ ЧЕТВРТФИНАЛА КУПА

Александар Цветковић

       „Ово није утакмица какву знамо да одиграмо“, рекао је након победе над ФМП-ом (85:83) Александар Цветковић, плејмејкер Партизана.

        Анализирајући четвртфинални дуел, одлучен промашајем Илије Ђоковића у последњем нападу, Цветковић је неколико пута поновио да он и његови саиграчи могу и морају боље.

        „Ово би требало да што пре заборавимо и да извучемо поуке. Из жеље, услед повратка после повреде, направио сам фаулове на почетку утакмице и ушао у проблем, али битно је да смо победили. Дефинитивно нисмо одиграли како треба и нисмо смели да себи дозволимо луксуз да у последњем нападу бранимо победу. Извући ћемо поуке“, још једном је подвукао.

        Први плејмејкер црно-белих вратио се на терен после прескоченог кола АБА лиге, услед проблема се примицачем. Са физичке стране се осетио добро, иако је пропустио неколико последњих тренинга.

        „Нисам радио са екипом, али сам издржао. Са те стране је ОК“, додао је.

        Упитан за свој учинак и за важну тројку погођену у завршници, Цветковић је скренуо пажњу ка целом тиму.

        „Појединац није битан... Заиста, нећу ни да кажем шта би било да смо изгубили. Одиграли смо јако лошу утакмицу. Они су одиграли добро, показали да су са правом први у лиги и желим им све најбоље“.

        Ако у петак не буде сензације, у суботу од 21 час ће, дакле, бити одигран још један „вечити“ дерби, са пласманом у финале као улогом.

        „Још је врућа глава од ове утакмице. Нисмо играли како треба, али припремићемо се. Ако буде Звезда, наравно, даћемо све од себе“, поручио је Цветковић.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари