Јовић: АБА је приоритет, јер води у Евролигу

МОРАМО ДО КРАЈА ДА ПОБЕЂУЈЕМО И ДА СЕ НАДАМО ДА ЋЕ ЦЕДЕВИТА НАПРАВИТИ НЕКИ КИКС

Стефан Јовић

  • Кошаркаш Црвене звезде Стефан Јовић рекао је да је његова екипа бољом игром у другом полувремену дошла до победе против Уникахе, која је према његовим речима изузетно важна јер се играла на домаћем терену

        - Кад погледамо прва четири кола која смо одиграли, остаје жал за поразом од Ефеса у Истанбулу, јер свака утакмица је јако битна за Црвену звезду. Утакмица са Уникахом је за нас била посебно важна јер смо играли на домаћем терену. Прибојавали смо се највише њиховог офанзивног скока, и у првом делу игре у неким ситуацијама нисмо реаговали онако како смо прижељкивали. У наставку смо доста боље контролисали скок и заслужено победили - рекао је Јовић.

        Он је посебно похвалио одличну партију Марка Гудурића, који је меч завршио са 13 поена.

        - Гудурић је показао до сада, поготово у Евролиги о каквом се таленту ради. Заиста не бих желео да му стављам никакав притисак, али веома ми је драго због његових партија. То је све резултат доброг тренинга, што се види и на терену и само нек тако настави - рекао је плејмејкер црвено-белих и нагласио да се екипа већ окреће наредном мечу са Партизаном у оквиру 21. кола АБА лиге.

        - За нас је АБА лига приоритет у овом тренутку, јер она нам доноси Евролигу, тако да морамо до краја да побеђујемо и да се потајно надамо да ће Цедевита направити неки кикс, пошто има тежи распоред од нас. Будућност ће вероватно бити прва, али ми ћемо се борити за то друго место. Покушаћемо свакако да имамо предност домаћег терена у плеј-офу. Следи нам утакмица са Партизаном и знамо шта носи тај меч и са каквим емоцијама се улази у ту утакмицу. Даћемо све од себе да победимо и наставимо за добрим играма.

        Црвена звезда је у утакмици 4. кола Евролиге савладала Уникаху са 87:73 и тренутно заузима треће место Е групе са скором 2-2, колико имају Уникаха, Ефес и Цедевита.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари