Ухапшен и председник Заједнице Супер лиге!?

ФК ВОЈВОДИНА И ЗАЈЕДНИЦА СУПЕРЛИГАША СЕ НИСУ ОГЛАСИЛИ

ПОВОДОМ ОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Зоран Шћепановић

  • У опсежној акцији полиције у борби против корупције ухапшен и „функционер Фудбалског клуба Војводина“, изјавио је министар полиције. Медији наводе да је реч о првом човеку тог клуба Зорану Шћепановићу

        Полиција је током претходне ноћи спровела велику акцију хапшења људи осумњичених за корупцију у Србији.

        Међу 79 ухапшених је и „функционер Фудбалског клуба Војводина“, саопштио је министар полиције Небојша Стефановић, пренела је агенција Бета.

        Поједини београдски медији наводе да је реч о првом човеку тог клуба и уједно председнику Заједнице Суперлигаша Зорану Шћепановићу, који је на место председника Војводине изабран у јуну прошле године.

        Војводина се, баш као ни Заједница суперлигаша, тело које управља српским фудбалом, нису огласили поводом ове информације.

        Шћепановић је новосадски привредник. Власник је маркетиншке агенције „Maxim & Co“ и сувласник брода „Скипер“, наводи „Курир“.

        Ухапшени се сумњиче за коруптивна дела у области пољопривреде и издавања грађевинског земљишта у локалним самоуправама. Према речима министра полиције, они су од 2004. године оштетили државни буџет за 7,8 милијарди динара, што је по тадашњем курсу 100 милиона евра.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари