Матић: Сложни смо, Челси заслужио више...

РЕКАО ЈЕ ДА ЈЕ ЊЕГОВА ЕКИПА ЗАСЛУЖИЛА БОЉА ПЛАСМАН

ОД 16. МЕСТА НА ТАБЕЛИ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ

Немања Матић

        Челси је у суботу изгубио на гостујућем терену од Стоука са 1:0, претрпео седми пораз у лиги, а трећи узастопно и заузима 16. место на табели са 11 бодова, три више од зоне испадања.

        „Мислим да пласман на табели није реалан, пошто је Челси заслужио више. Покушаћемо да надокнадимо бодове које смо изгубили“, рекао је Матић.

        Због лоших резултата Челсија британски медији спекулишу да ће власник Роман Абрамович отпустити тренера Жозеа Муриња.

        „Нисмо навикли да будемо у таквој ситуацији, али не гледамо много у табелу. Прошле сезоне, када смо освојили Премијер лигу, у првих 10-15 утакмица нисмо гледали пласман, само смо покушавали да идемо утакмицу по утакмицу и освојимо што више бодова“, додао је Матић.

        Пре пораза од Стоука Челси је прошле среде победио Динамо Кијев са 2:1 у Лиги шампиона и остао у игри за пласман у осмину финала.

        „У последње две утакмице смо играли добро, али у суботу нисмо имали среће. Не кажем да смо играли добро у свим мечевима ове сезоне, у некима смо заслужили да изгубимо, али мислим да смо против Стоука заслужили више. Оно што је добро је то што је екипа сложна, сви схватамо у каквој смо ситуацији. Покушаћемо да будемо сложнији и да радимо још јаче како бисмо поправили ствари“, рекао је 27- годишњи српски репрезентативац.

        Због обавеза репрезентација следи двонедељна пауза у фудбалским првенствима. Такмичење у Премијер лиги наставиће се 21. новембра, а Челси ће на Стамфорд Бриџу играти против Норича, који на 15. месту на табели има бод више.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари