Мега чека Партизан без тројице стартера?

ЕКИПА БЕЗ КАПИТЕНА РАДЕТА ЗАГОРЦА И ПЛЕЈМЕЈКЕРА НИКОЛЕ ИВАНОВИЋА, А МОЖДА И БЕЗ - НИКОЛЕ ЈАНКОВИЋА

Никола Ивановић, Мега Лекс

        Проблеми за Мега Лекс пред меч против Партизана (недеља, 17.00).

        Дуел са Црвеном звездом Телеком оставио је тим Дејана Милојевића сигурно без двојице, а можда и чак тројице чланова стартне петорке.

        Екипа Дејана Милојевића дефинитивно ће дочекати црно-беле без двојице стартера из првог кола - капитена Радета Загорца и плејмејкера Николе Ивановића. Можда и без трећег - Николе Јанковића.

        Сви су се повредили у утакмици против Црвене звезде Телеком.

       „Меч са Партизаном долази нам у веома тешком моменту. Имамо пуно проблема. Никола Ивановић сигурно неће играти, уз Загорца и Кабу, док је Јанковић под великим знаком питања и велике су шансе да ће и он прескочити утакмицу. Овако велики пех са повредама можемо да пребродимо само максималним залагањем у одбрани и да преко ње градимо пут до победе“, рекао је Милојевић у најави утакмице.

        Иако је ситуација тешка, млади тренер младог тима верује у свој састав.

       „По неписаном правилу, баш у таквим околностима искочи неко други и одигра одличан меч, а у нашем тиму је доста играча који имају квалитет то да ураде“, додао је он.

        Анализирајући Партизан, који је у петак увече изгубио од Металца, Милојевић је констатовао да ће екипи Петра Божића бити потребно још времена за уигравање.

       „На гостовању у Ваљеву Партизан је показао да ће играти добру и чврсту кошарку, због чега очекујем веома тврд и неизвестан меч. Верујем да ће трибине бити испуњене до последњег места и да публика у Сремској Митровици неће пропустити прилику да ужива у одличној кошарци“.

        Петар Божић поручио је да неће бити времена за припрему, али да ће његов тим покушати да одигра боље него у првој утакмици.

       „Мало времена је пред нама, али спремићемо се најбоље што можемо. Чека нас веома тешка утакмица и веома јак противник, који игра агресивно и са пуно слободе у нападу. Покушаћемо да одиграмо боље него у првом мечу“, порука је тренера црно-белих.

Парови 2. кола:

        Црвена звезда Телеком - Будућност 17.00
        Крка - Задар 19.00
 

У недељу

        Мега Лекс - Партизан 17.00
        МЗТ - Металац 19.00
        Цибона - Тајфун 19.00
        Сутјеска - Цедевита 21.00
 

У понедељак

        Игокеа - Олимпија 21.00
 
        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари