ЧОВИЋ: Опет желимо у Топ 16 Евролиге, трудићемо се да сачувамо гро овог тима

ПЛАНИРА ДА ОД ПРОДАТИХ УЛАЗНИЦА КЛУБ ЗАРАДИ 1,26 МИЛИОНА ЕВРА

          ПРВИ човек КК Црвена звезда Небојша Човић позвао је данас навијаче да купе сезонске карте за следећу сезону и објавио да су црвено-бели на тај начин ове сезоне инкасирали 1,26 милиона евра.

          „У овој сезони смо, до сада, од продатих улазница зарадили 1.266.000 евра, од сезонских 374.000, а до сада од појединачних 892.000. Свака купљена улазница помоћи ће нам у прављењу буџета за наредну, а знамо да је он ове сезоне износио 3,6 милиона евра”, изјавио је Човић на конференцији за медије.

          Он је додао да ће први циљ наредне сезоне у елитном такмичењу поново бити улазак у Топ 16.

          „Рано је за причу о томе, али сигурно је да је Топ 16 основни циљ. Остало нам је још домаће првенство, а према садашњим резултатима, реално је да будемо прваци Србије”, констатовао је он.

          Према његовим речима, Управа ће учинити све да сачува гро тима за наредну сезону.

          „Трансфери су легалан начин за попуњавање буџета, али о томе ће одлучивати стручни штаб. Колико пара, толико музике, сви морају да буду свесни тога. Нема ручка за џабе, али радује ме што имамо много младих играча који конкуришу за први тим. Трудићемо се, у сваком случају, да у што већој мери сачувамо овај тим”, закључио је Човић.

          Звезда је ове сезоне освојила Куп Радивоја Кораћа и АБА лигу, а у Суперлиги Србије, где је до сада непоражена, жели први трофеј после 1998. године.

          (Танјуг)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари