КК Партизан приходовао 5.190.276 динара!

РЕВИЈАЛНА УТАКМИЦА „ГРОБАРИ ЗА НАС“ - ПРОДАТО  7.922 КАРАТА,

ОД ТОГА 1.974 ПОСЕБНИХ УЛАЗНИЦА КОЈЕ СУ ДОДАТНА ПОДРШКА КЛУБУ

        Акција коју су иницирали пријатељи клуба и навијачи, још једном је показала пун сјај Партизанове породице. И циљ је испуњен.

        Резултат ревијалне утакмице „Гробари за нас“ је само један - победио је Партизан. Пријатељи клуба, навијачи, тренери, играчи, породица дошли су у халу Пионир да покажу снагу и величину КК Партизан.

        Акција коју су иницирали пријатељи клуба и навијачи, још једном је показала пун сјај Партизанове породице. И циљ је испуњен.

        Укупан број продатих карата је 7.922, од тога 1.974 посебних улазница које су додатна подршка клубу. КК Партизан од продаје улазница за спектакл у хали Пионир приходовао је  5.190.276 динара.

        Сви који желе да наставе да помажу свој клуб то могу учинити чланством у Клубу пријатеља .

Кошаркашки клуб Партизан се захваљује се сви учесницима, организаторима, бившим играчима, тренерима, музичарима, пријатељима и наравно навијачима, без којих све ово не би било могуће.

        - Захваљујемо се на безусловној подршци и љубави коју делимо већ деценијама! Послали смо најлепшу поруку и слику која ће остати забележена у историји нашег клуба, овог града и државе. Поносни смо на велику Партизанову породицу - стоји на званичном сајту црно-белих.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари