Бајден тврди да је већи маг од Трампа јер је наследио „Америку у кризи“ и већ је вратио на „прави пут“

„ПРЕТВАРАМО ОПАСНОСТИ У ПЕРСПЕКТИВУ, КРИЗУ У МОГУЋНОСТИ, А ПОРАЗЕ У ПРЕДНОСТИ“

* Бела кућа објавила и овај део његовог говора пред оба дома Конгреса САД: „Прошло је 100 дана откако сам положио заклетву, скинуо руку са наше породичне Библије и наследио земљу у кризи. У најгорој пандемији за последњих 100 година. У најгорој економској кризи од Велике депресије. Са последицама најгорег напада на нашу демократију од грађанског рата

_________________________________________________________

       ДОНАЛД Трамп је био уверен да је Богом предодређен да Америку опет учини великом.

       Његов наследник Џо Бајден, који је уверен да је још већи маг, наступа као да обавља божанску мисију спасавања Америке од проблема који су доминанта „Трамповог наслеђа“.

       У говору који је припремио за наступ пред оба дома Конгреса САД објавиће да је „наследио земљу у кризи“. Па нагласити:

        „Прошло је 100 дана откако сам положио заклетву, скинуо руку са наше породичне Библије и наследио земљу у кризи. У најгорој пандемији за последњих 100 година. У најгорој економској кризи од Велике депресије. Са последицама најгорег напада на нашу демократију од грађанског рата“.

       Бела кућа је обзнанила да ће Бајден у наставку рећи да је за првих 100 дана своје администрације успео да Америку врати на прави пут. И да ће додати:

       „Успели смо да претварамо опасности у перспективу, кризу у могућности, а поразе у предности“.

       Попут Трампа на старту свог председничког мандата, и Бајден ће парадирати са отварањем милиона нових радних места.

       Пре Бајденовог наступа у Конгресу, Јан Бремер, оснивач и председник међународне истраживачке и консултантске компаније Eurasia Group,  оценио је Трампов наследник успешно организује вакцинацију и да ће његово „затрпавање економије доларима“ дати ефекте.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари