Трамп: Постали смо и глупа држава - САД умиру изнутра, а нико и не покушава да то заустави

ОЦЕНИО ДА САД ТРУЈЕ МАСОВНИ ПРИЛИВ МИГРАНАТА МЕЂУ КОЈИМА ЈЕ МНОГО КРИМИНАЛАЦА

"Трампов зид" - док још Џо Бајден није

био зауставио његову градњу

* Америчка царина и пограничка служба привеле су рекордних 1,7 милиона миграната без докумената у претходних 12 месеци

____________________________________________________________________

       “НАША држава се трује тако што милиони људи илегално прелазе нашу границу, а у многим случајевима нису ни испитани, ни заустављени. Многи су криминалци из испражњених затвора других земаља, већина њих су опасни”, навео је Трамп у изјави коју је пренео “Њујорк пост”.

       Он је додао да Сједињене Државе “умиру изнутра” и да нико ништа не ради да то заустави.

       “Прва ствар коју би требало урадити, а треба је урадити брзо, јесте да се заврши изградња зида. Договор се мора постићи са Мексиком, који служи као баријера дугачка 3.500 километара, а не као лансирна платформа одакле илегалци долазе”, сматра Трамп.

       Уз окончање изградње зида, Бајден је прекинуо Трампову имиграциону политику, након чега је дошло до повећања у броју имиграната који су дошли у САД из Мексика и из Централне и Јужне Америке.

       Америчка царина и пограничка служба привела је рекордних 1,7 милиона миграната без докумената у претходних 12 месеци, навели су званичници.

       Трамп је изразио забринутост због авганистанских савезника НАТО који се довозе у САД, након што се Бајденова администрација 31. августа повукла из Авганистана.

       “Колико глупа је постала наша држава...Тужно је гледати ово, прије 10 месеци нисмо имали ниједан од ових проблема, нити проблеме са економијом, инфлацијом, ценама горива које су отишле у небеса и још много тога”, навео је Трампa.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари