Стивен Сигал оптужен за силовање које се наводно догодило 1993.

ПРИЈАВУ ПОЛИЦИЈИ ПОДНЕЛЕ ИЗВЕСНА РЕГИНА СИМОНС И ЈЕДНА БИВША ХОЛАНДСКА МАНЕКЕНКА

  • Симонс тврди да је тада имала 18 година и да је од Сигала добила позивз а вечеринку у његовој кући у Беверли-Хилсу. А да је - када је стигла - схватила да била позвана само она...
  • Под мањом или већом лавином сличних оптужби су: холивудски продуцент Харви Вајнстајн, глумци Кевин Спејси, Дастин Хофман и Џејмс Франко, комичар Луис Си Кеј, бивши председник САД Џорџ Буш - старији, цео низ америчких конгресмена...

        АМЕРИЧКИ стампедо оптужби да сексуална спопадања и силовања у ближој, даљој, па и далекој прошлости, и даље траје. Чак је тутњава „папака“ све јача.

        Глумац Стивена Сигала извесна Регина Симонс оптужила је да ју је силовао 1993-ће године.

        Интернет-издању The Wrap испричала да се са Сигалом упознала у време снимања филма „У смртној опасности“ (On Deadly Ground, 1994), када је имала 18 година.

        Навела је да је од њега добила позивза вечеринку у његовој кући у Беверли-Хилсу. А да је - када је стигла - схватила да била позвана само она.

        Тврди да ју је холивудски стар убрзо одвео у собу у којој се „догодило силовање“.

        Сигала је већ 10 жена оптужило за „недолично понашање сексуалног карактера“, а Симонс је прва која га оптужује за силовање.

        The Wrap је објавио да је она у децембру - заједно са једном бившом холандском манекенком - полицији Лос Анђелеса поднела пријаву против Сигала.

        Стампедо „сексуалних спопадања“ и силовања кренуо је у октобру прошле године када је лист The New York Times објавио да је холивудски продуцент Харви Вајнстајн пуних 30 година сексуално насртао на сараднице компанија у којима је радио или њима руководио.

        Њега је досад оптужило преко 80 жена, међу којима су глумице Анђелина Џоли, Гвинет Пелтроу и Салма Хајек.

        Под мањом или већом лавином сличних оптужби потом су се нашли: глумци Кевин Спејси, Дастин Хофман и Џејмс Франко, комичар Луис Си Кеј, бивши председник САД Џорџ Буш - старији, цео низ америчких конгресмена...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари