Стивен Сигал оптужен за силовање које се наводно догодило 1993.

ПРИЈАВУ ПОЛИЦИЈИ ПОДНЕЛЕ ИЗВЕСНА РЕГИНА СИМОНС И ЈЕДНА БИВША ХОЛАНДСКА МАНЕКЕНКА

  • Симонс тврди да је тада имала 18 година и да је од Сигала добила позивз а вечеринку у његовој кући у Беверли-Хилсу. А да је - када је стигла - схватила да била позвана само она...
  • Под мањом или већом лавином сличних оптужби су: холивудски продуцент Харви Вајнстајн, глумци Кевин Спејси, Дастин Хофман и Џејмс Франко, комичар Луис Си Кеј, бивши председник САД Џорџ Буш - старији, цео низ америчких конгресмена...

        АМЕРИЧКИ стампедо оптужби да сексуална спопадања и силовања у ближој, даљој, па и далекој прошлости, и даље траје. Чак је тутњава „папака“ све јача.

        Глумац Стивена Сигала извесна Регина Симонс оптужила је да ју је силовао 1993-ће године.

        Интернет-издању The Wrap испричала да се са Сигалом упознала у време снимања филма „У смртној опасности“ (On Deadly Ground, 1994), када је имала 18 година.

        Навела је да је од њега добила позивза вечеринку у његовој кући у Беверли-Хилсу. А да је - када је стигла - схватила да била позвана само она.

        Тврди да ју је холивудски стар убрзо одвео у собу у којој се „догодило силовање“.

        Сигала је већ 10 жена оптужило за „недолично понашање сексуалног карактера“, а Симонс је прва која га оптужује за силовање.

        The Wrap је објавио да је она у децембру - заједно са једном бившом холандском манекенком - полицији Лос Анђелеса поднела пријаву против Сигала.

        Стампедо „сексуалних спопадања“ и силовања кренуо је у октобру прошле године када је лист The New York Times објавио да је холивудски продуцент Харви Вајнстајн пуних 30 година сексуално насртао на сараднице компанија у којима је радио или њима руководио.

        Њега је досад оптужило преко 80 жена, међу којима су глумице Анђелина Џоли, Гвинет Пелтроу и Салма Хајек.

        Под мањом или већом лавином сличних оптужби потом су се нашли: глумци Кевин Спејси, Дастин Хофман и Џејмс Франко, комичар Луис Си Кеј, бивши председник САД Џорџ Буш - старији, цео низ америчких конгресмена...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Нада's picture
Нада 23:49 12.01.2018.

  • +26
Voting is closed.

Америка је једна велика лудница, без конкуренције. Да своје лудило не извози по целом свету, овакве приче ме не би ни занимале.
По мени је ово подметачина. Можда зато што је човек добио руско и српско држављанство, као пријатељ обе државе.

Сигал је славан глумац и љубимац жена. Свестрано је образован и талентован. Инструктор је у ајкидоу у Јапану, и најзначајнији мајстор ајкидоа у целом свету.
Ожењен је и има седморо деце.

Није имао паметнијег посла него да силује (плански) неку старлету, која се тога присетила после четврт века.
Али, у таквој земљи је све могуће! Чак и да га осуде на њену "часну реч" и без сведока.

Лазар's picture
Лазар 17:32 13.01.2018.

  • +19
Voting is closed.

Поштована Надо, веома је важно да текућу феминистичку хистерију критикују и раскринкавају управо припаднице лепшег пола. У току је нечувена сексистичка агресија минорног, али утицајног дела женске популације против мушког дела човечанства. Једно право насиље над мушкарцима на сексистичкој основи... А иронија је да нас највише нападају оне којима је до свега стало осим до мушкарца (лбгт). Од тога нас можете одбранити управо ви, свесне и нормалне припаднице женског пола. Ипак смо ми један, људски, род, gens una sumus...

Нада's picture
Нада 09:49 14.01.2018.

  • +11
Voting is closed.

Лазар@

Води се љута борба између нормалности и нарастајуће ненормалности. И све због тога што је бољи део човечанства хуманији и трпељивији од оних којима ништа није свето. Намерно нас враћају у џунглу, која оличава све оно лоше што се данас догађа.

Додај коментар