Отпуштени сарадник у фирми убио колегу и двојицу ранио, па покушао да се убије бомбом

ЈЕДАН САРАДНИК СЕ СПАСИО СКОКОМ КРОЗ ПРОЗОР, АЛИ ЈЕ ЗАДОБИО ТЕЖЕ ПОВРЕДЕ

        У РУЗВЕЛТОВОЈ улици у Београду - код броја 55 - догодила се пуцњава у којој је једна особа настрадала, две особе су тешко рањене, док је нападач касније у свом стану покушао да се разнесе бомбом!

        Како „Блиц“ незванично сазнаје, Небојша С. (30), који је добио отказ пре неколико дана у фирми „Привредни саветник за информационе технологије“, која се бави израдом софтвера, изреволтиран је дошао у просторије где је некада радио. Он је извадио пиштољ и једном запосленом пуцао директно у главу, а затим наставио да пуца.

        Како је саопштено из МУП-а он је око 11 сати испалио више хитаца из пиштоља у правцу двојице радника, док је трећи скочио кроз прозор.

        - Наша екипа је у Рузвелтовој 55 констатовала смрт особе старе око 30 година. У Улици Никодима Милаша, што је недалеко одатле, једна особа је скочила кроз прозор са висине од око пет, шест метара и задобила тешке повреде. Још једна особа има устрелне ране грудног коша изнад срца, као и десне шаке - рекла је Нада Мацура, портпарол Хитне помоћи.

        - У улици војводе Саватија наша екипа је затекла човека са устрелном раном на челу и опекотинама и са тешким повредама је упућен на реанимацију - каже Мацура.

        Нападач је, како се незванично сазнаје, успео да побегне са лица места и упутио се у стан у Улици војводе Саватија где је активирао бомбу и покушао да изврши самоубиство.

        Он је пронађен у стану са тешким телесним повредама и пребачен је на реанимацију Ургентног центра.

        Ватрогасцима је на овој локацији пријављен пожар.

        Испред броја три, У Улици војводе Саватија, и даље се налазе како полицијске, тако и ватрогасне екипе. Небојша С. живи на другом спрату, а нико од комшија није повређен у експлозији.

        Blic

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари