Кошарац: СДС покушао са два `бугарска воза` - чак није стигао да замени доларе које је за то добио

ФУНКЦИОНЕР СНСД ОЦЕНИО ДА ЋЕ ЛИДЕР СДС И АМБАСАДОРКА САД УБРЗО БИТИ ПОЛИТИЧКА ПРОШЛОСТ

         ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ Клуба посланика СНСД у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сташа Кошарац позвао је председника СДс Вукоту Говедарицу да призна резултате избора и да престане са ширењем неистина и мржње према политичким противницима у Републици Српској.

         "Свима у Републици Српској јасно је да је поражена политика мржње, подела и напада на институције Републике Српске. Огромном броју функционера СДС-а јасно је да су Говедарица и његови најближи сарадници водили погрешну и губитничку политику, коју су грађани жестоко казнили на изборима. Свима је јасно да је таква политика пропала, осим Говедарици и његовој шефици америчкој амбасадорки у БиХ Морин Кормак", рекао је Кошарац у изјави за новинску агенцију Срна.

         Коментаришући оцене председника СДС-а о нерегуларности избора, Кошарац је упозорио да Говедарица врло добро зна ко је на терену покушавао да купује гласове и ради друге незаконите радње у оквиру изборног процеса.

         С тим у вези, он је подсетио на чињеницу да је полиција у Источном Сарајеву ухватила два СДС-ова "бугарска воза".

         "У неким општинама Источног Сарајева, СДС није стигао да доларе које су добили за куповину гласова претвори у домаћу валуту. Говедарица и Кормак све ово добро знају, баш као што им је јасно да су поражене њихове опасне политичке намере према Републици Српској. То двоје губитника до Нове године ће бити политичка прошлост", поручио је Кошарац.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари