Додик у своје и у име Владе РС позвао Иванића и Говедарицу на `постизборну кафу`

ОПОЗИЦИОНИ КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА РС ИЗЈАВИО ДА ПОЗИВ НЕЋЕ ПРИХВАТИТИ НИ ЈЕДАН НИ ДРУГИ

          ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик позвао је данас кандидате опозиције за српског члана Председништва БиХ и председника Републике Младена Иванића и Вукоту Говедарицу на кафу, те да поразговарају о актуелној политичкој ситуацији у Српској.

         Према сазнањима новинске агенције Срна, имајући у виду чињеницу да је у Српској постизборни период, председник Републике мишљења је да је вријеме да седну и разговарају.

         Додик је позив упутио у име председника Владе Жељке Цвијановић и у своје име.

         Говедарица  је коментаришући позив председника СНСД и предсједника РС Милорада Додика на кафу, казао да нема намеру да дође.

         "Добили смо допис. Немам намеру да седим и пијем кафу са човеком који је на врху режима и са човеком који је од СДС-а хтео да направи терористичку организацију", рекао је Говедарица.

         Он је додао да ни Младен Иванић, почасни председник ПДП и актуелни члан Председништва БиХ, такође не намерава пити кафу са Додиком.

         Говедарица је рекао да су имали састанак Савеза за побједу, те да овај савез наставља са радом и у постизборним активностима.
        
         "Желимо да утврдимо да је била брутална крађа. У односу на јучерашњи дан имамо 1.500 неважећих листића", рекао је Говедарица додајући да ће се вероватно број неважећих листића попети на 50.000.

         Он је нагласио да Савез за побједу само тражи да се утврди истина и да са правом инсистира на поновном бројању гласова.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари