Новак: Вероватно најбољи тенис ове године...

УЛОГ УВЕК ВЕЛИКИ У МЕЧУ ПРОТИВ ТЕНИСЕРА КАКАВ ЈЕ ДЕЛ ПОТРО,

ОН ЈЕ ИГРАЧ ЗА ВЕЛИКЕ МЕЧЕВЕ

  • Надам се да ћу задржати овај ниво самопоуздања јер ће ми бити потребан. Ник ме победио у Акапулку, сервирао је изузетно добро. Надам се да ћу сада остварити бољи резултат, каже Новак Ђоковић

        Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала мастерса у Индијан Велсу пошто је победио 35. тенисера света Аргентинца Хуана Мартина Дел Потра после три сета, 7:5, 4:6, 6:1.

        - Увек је велики улог у мечу против квалитетног тенисера какав је Дел Потро. Он је играч за велике мечеве. Знао сам да ће за мене бити врло важно да будем „наоштрен“, да играм са много интензитета како бих био најбољи што могу. То је меч захтевао“, рекао је Ђоковић.

        Ђоковић је забележио јубиларну 300. победу на Мастерсима, те престигао Роџера Федерера са 19 узастопних тријумфа у Индијан Велсу. Њега у следећем мечу чека Аустралијанац Ник Кирјос, који га је пре две недеље савладао у четвртфиналу Акапулка, такође након што је избацио Дел Потра.

        - Било је тешко проћи овај изазов. У трећем сету сам играо вероватно најбољи тенис ове године. Велика је ствар направити два брејка против њега у једном сету, додао је српски тенисер. Надам се да ћу задржати овај ниво самопоуздања јер ће ми бити потребан. Ник ме победио у Акапулку, сервирао је изузетно добро. Надам се да ћу сада остварити бољи резултат, каже Новак.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари