Ђоковић: Немам тај луксуз да идем полако…

ДРУГОГ ИГРАЧА НА СВЕТУ САДА ОЧЕКУЈЕ ДЕРБИ ПРОТИВ ДОБРОГ

ПРИЈАТЕЉА ХУАНА МАРТИНА ДЕЛ ПОТРА

Новак Ђоковић

  • Није било много тога лошег што сам урадио, промашио сам неколико форхенда, али осим тога, био је ово добар меч. Одличан тест и тенис који смо приказали је био добар, каже Новак Ђоковић

        Српски тенисер Новак Ђоковић задовољан је како је одиграо меч другог кола Индијан Велса против Кајла Едмунда (6:4, 7:6), иако је имао падова током меча, посебно у другом сету.

        - Играо сам веома добро у првом сету, а у другом је било успона и падова. Свака част Кајлу који је одиграо веома агресивно и ризиковао на терену. Правио је много винера на почетку и средином другог сета. Није било много тога лошег што сам урадио, промашио сам неколико форхенда, али осим тога, био је ово добар меч. Одличан тест и тенис који смо приказали је био добар. Задовољан сам укупном партијом, каже Новак Ђоковић.

        Другог играча на ATP листи сада очекује дерби против доброг пријатеља Хуана Мартина дел Потра. Њих двојица су до сада одиграли 16. међусобних дуела, Новак води 12-4 у победама, а последњу је остварио пре десетак дана у Акапулку, када је био веома близу пораза.

        - Немам тај луксуз да идем полако на овом турниру, сада играм против Дел Потра. Морам да пружим све од себе јер је то потребно да бисте га победили. Дефинитивно није жреб какав желите да имате на почетку турнира, али тако је како је. Играли смо у Акапулку, био је веома неизвестан меч, све се свело на неколико последњих поена. Не очекујем ништа мање сада, биће изједначено и мораћу да дам све од себе, закључио је Новак Ђоковић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари