Крстајић смењен, одлази ли и Станојевић?

БУРА У ПАРТИЗАНУ - СПОРТСКИ ДИРЕКТОР

СКУПО ПЛАТИО КРИТИКУ ПРЕДСЕДНИКА КЛУБА

Младен Крстајић

  • Управни одбор ФК Партизан сменио је спортског директора Младена Крстајића због његових непримерених јавних изјава на рачуна председника Драгана Ђурића, саопштио је после седнице Управног одбора потпредседник црно-белих Миле Јовичић
  • Крстајић је говорио о 15 милиона евра, иако је зарада од Лиге шампиона била 12 милиона. Тај новац је искоришћен за враћање дугова, сервисирање текућих обавеза и закуп станова за играче и сигурно је да га није узео нико од чланова управе, нагласио Јовичић
  • Потпредседник Партизана је додао да су састанку присуствовала десеторица чланова Управног одбора, а да је против смене Крстајића био само Алберт Нађ
  • Крстајић је после седњице рекао да није желео да се извињава јер има карактер и сматра да је неопходно да „црно-бела Србија“ сазна истину о томе како се ради у Партизану

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Управни одбор Фудбалског клуба Партизан сменио је капитена тима Младена Крстајића са функције спортског директора.

        Крстајић је пре неколико дана на конференцији за новинаре оштро критиковао председника клуба Драгана Ђурића, кога је оптужио да све заслуге за добре резултате приписује себи, а за неуспехе оптужује њега и шефа стручног штаба Александра Станојевића.

        За сада није познато да ли ће после ове одлуке Управног одбора Партизан остати и без тренера, јер је Станојевић пре два дана изјавио да ће поднети оставку уколико Крстајић буде смењен.

        Управни одбор ФК Партизан сменио је спортског директора Младена Крстајића због његових непримерених јавних изјава на рачуна председника Драгана Ђурића, рекао је после седнице Управног одбора потпредседник црно-белих Миле Јовичић.

        Према његовим речима, Крстајић је покушао да образложи своје изјаве и да смири ситуацију, али се од њега очекивало да се јавно извини пре седнице.

        „Чланови Управног одбора нису били задовољни његовим наступом. Данас је било касно да било шта уради, требало је раније да се извини“, рекао је Јовичић.

        Он је истакао да нико из Партизана не сме да говори онако како је то урадио Крстајић и да јавно клевеће управу клуба.

        Крстајић је говорио о 15 милиона евра, иако је зарада од Лиге шампиона била 12 милиона. Тај новац је искоришћен за враћање дугова, сервисирање текућих обавеза и закуп станова за играче и сигурно је да га није узео нико од чланова управе, рекао је Јовичић.

        Потпредседник Партизана је додао да су данашњем састанку присуствовала десеторица чланова Управног одбора, а против смене Крстајића био је само Алберт Нађ.

        Коментаришући најаву шефа стручног штаба Александра Станојевића да ће поднети оставку уколико Крстајић буде смењен, Јовичић је рекао да је то апсурдно.

        „На прошлој седеници Управног одбора управо је Крстајић био против Станојевића и тражио је да доведемо бившег тренера кулског Хајдука Небојшу Вигњевића. Тада је то изглађено, али сада је Крстајић претерао. Управни одбор то није могао да толерише и сада предстоји ангажовање новог спортског директора“, рекао је Јовичић.

        Крстајић је после седњице рекао да није желео да се извињава јер има карактер и сматра да је неопходно да „црно-бела Србија“ сазна истину о томе како се ради у Партизану.

        „Поносан сам на све што сам урадио као спортски директор. Све сам радио потпуно чисто и поштено и савест ми је мирна“, рекао је Крстајић.

        Коментаришући изјаву Јовичића да је недавно тражио смену Станојевића, Крстајић је рекао да ће о томе, али и многим другим стварима, говорити за пар дана, када среди утиске о свему што се дешавало.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари