Вулин: Волео бих да је Весељи што даље од мене – да нас дели добро поседнута граница

„КАДА БУДЕМО ИМАЛИ ТАКВУ ГРАНИЦУ – ИМАЋЕМО И ИЗВЕСНОСТ ДА ЋЕ ВЛАДАТИ МИР“

* Постојала је у Турској казна везивања за мртваца, док жив човек не полуди. То смо ми, везани за Приштину, Харадинаја, терористе

___________________________________________________________________________

            МИНИСТАР одбране Александар Вулин изјавио је данас да Приштина не жели дијалог и да га идеја о разграничењу не радује, али верује да је могућа.

            "Волео бих да Кадри Весељи буде што даље од мене, ја бих волео да између мене и њега, између нас и њих има снажна, поседнута, чврсто добро поседнута граница, јер када то будемо имали, онда ћемо имати извесност да ће владати мир", рекао је Вулин за телевизију О2, напомињући да за своју идеју нема подршку председника државе Александра Вучића ни владе.

            Говорећи о својој идеји разграничења, Вулин је навео да западне земље сматрају да Срби не смеју да угрозе на било који начин "територијалну целовитост великог и независног Косова" и да је он против таквог става. 

            "Докле ћемо бити везани за оно што ради Приштина, да од њихових потеза зависи наш развој", упитао је.

            "Постојала је у Турској казна везивања за мртваца, док жив човек не полуди. То смо ми, везани за Приштину, Харадинаја, терористе", рекао је Вулин.

            Он је рекао да у решавању косовског питања мора да се мисли на све Србе без обзира где год да живе, наводећи и да Србија нема територијалне претензије према другим државама.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари