Вулин: Бакир Изетбеговић је човек опасних намера који урушава БиХ

„НЕМА ИЗЕТБЕГОВИЋЕВОГ ПОТЕЗА КОЈИ ВОДИ КА МИРУ И РАЗУМЕВАЊУ”

         БАКИР Изетбеговић је човек опасних намера, рекао је министар одбране Александар Вулин поводом данашњег иступа бошњачког члана Председништва БиХ на прес конференцији у Београду.

         Не можете да нађете потез Изетбеговића који води ка миру и ка разумевању, оценио је Вулин за Тањуг.

         „Изетбеговић је показао не само једно људско непоштовање и непристојност, него је још једном потврдио да је он човек опасних намера, човек из чије политике може само да се изроди сукоб”, рекао је Вулин.

         Српски министар је оценио и да је Изетбеговић човек који плански, намерно ради на урушавању Босне и Херцеговине и на покушају да БиХ буде потпуно нефункционална земља, као и да се, ако је икако могуће, посвађа и са самом собом, али и са свим земљама у окружењу.

         Вулин сматра и да председник Александар Вучић нема са ким да разговара, када је мир у питању, са бошњачке стране у БиХ, али да грађани Србије могу да буду поносни на председника Вучића и стрпљење које показује.

         „Његова уздржаност и стрпљење су такви да можемо бити поносни на њега као председника. Да будемо поносни са којом упорношћу он стално прелази преко увреда које долазе од Изетбеговића, преко покушаја убиства који још увек није расветљен у Сребреници”, истакао је Вулин.

         „Ми на Вучића можемо да будемо поносни, али грађани БиХ немају на кога да буду поносни у свом руководству”, оценио је Вулин.

         (Танјуг)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари