Вучић: Пораз кандидата СНС за председника Србије значиће мој одлазак

ПЛАШИ СРБИЈУ: ТВРДИ ДА БИ ПОБЕДА ДРУГОГ КАНДИДАТА ЗНАЧИЛА

И ПОВРАТАК ПРОШЛОСТИ И ХИПЕРИНФЛАЦИЈЕ

  • Нагласио да пораз кандидата СНС на председничким изборима не би морао да значи одлазак свих министара или промену структуре политичких странака

        ПРЕМИЈЕР Александар Вучић изјавио је данас да би пораз кандидата Српске напредне странке (СНС) на председничким изборима значио његов одлазак с места председника Владе Србије.

        „Нема никакве сумње да тај пораз на председничким изборима не мора да значи одлазак свих министара или промену структуре политичких странака, али свакако значи мој одлазак“, рекао је Вучић у Индији за београдску ТВ Прва.

        Он је оценио да ће неки покушати да искористе председничке изборе не да би на њима победили, већ да би срушили Владу Србије и њене „добре резултате“ и земљу вратили у „колотечину прошлости“ и „време хиперинфлације и огромног дефицита“.

        Упитан да ли ће у суботу Председништво СНС-а разговарати о кандидату за председника Србије, Вучић је рекао да ће се разговарати око „много других ствари“ и око већег ангажовања напредњака.

        „Разговараћу с људима у Председништву и око многих других ствари и око њиховог већег ангажмана, јер у реду је да сам ја запустио страначке обавезе и да се не бавим странком, али није у реду да су сви други то запустили и заборавили и препустили свима другима велику иницијативу“, рекао је Вучић.

        Премијер је казао да посао председника Владе обавља с великом љубављу и посвећеношћу.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари