Вучић: Политика вешала не може да победи политику рада, посвећености и будућности

„НА ЗАПАДУ ГОВОРЕ ДА САМ КРИВ ШТО РУСИЈА ИМА ВЕЛИКУ ПОДРШКУ У СРБИЈИ“

* Председник Србије не види нешто много важно у недавном састанку новог председника Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића са представницима америчке амбасаде. Додао је да га  највише интересује да ли су за ручак платили фискалним рачуном и наставио: „Не видим шта би могло озбиљно да се разговара са неким ко жене назива фуксама

_________________________________________________________________________

          ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас да "политика вешала не може да победи политику рада, марљивости, посвећености и будућности" и да за разлику од њега, опозиције "нема став ни о Косову, Европској унији, Русији или било чему".

          "Они на Западу говоре да сам крив што Русија има велику подршку у Србији, Русима да сам издајник и да ћу издати Косово", рекао је Вучић, наводећи да он исто говори и Бриселу и Москви, па га зато и поштују као лидера који чува независност земље.

          Он је рекао и да  у Србији стране амбасаде неће водити политику већ представници које изаберу грађани.

          Како је навео, он не види нешто много важно у недавном састанку новог председника Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића са представницима америчке амбасаде, осим што га највише интересује да ли су за ручак платили фискалним рачуном.

          "Не видим шта би могло озбиљно да се разговара са неким ко жене назива фуксама",рекао је Вучић.

          Помињући обраћање писца Марка Видојковића на синоћњем протесту у Београду, он је рекао да нема коментар осим што човека тако нешто шокира. "Називати људи на Правном факултету криминалцима, и то би да влада и води земљу", рекао је Вучић.

           Видојковић је, наводећи да је завршио Правни факултет Универзитета у Београду,  рекао да је та високошколска установа "легло невероватних олоша и што је парадоксално, криминала".

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари