Вучић: Опозиција ће бити све немоћнија, а њена хистерија – све већа

„ЗЕМАН ЋЕ ПОСЕТИТИ БЕОГРАД - ЧЕСИ ИМАЈУ ВАЖАН ПОСАО ОКО ПРУГЕ НИШ-ДИМИТРОВГРАД“

* „Мислим да су сви они смејурија и иронија", казао је Вучић о наводима председника лидера Двери Бошка Обрадовића да је именовање министра унутрашњих послова Небојше Стефановића за руководиоца Радне групе за изборне услове "политичка смејурија и провокација“

__________________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић казао је да ће хистерија опозиције бити све већа што већа буде њена немоћ.

        Вучић је за телевизију Пинк у Будимпешти упитао поводом оптужби председника Нове странке Зорана Живковића за велеиздају, да ли је Косово и Црна Гора отишло у његово време и додао да је током ове власти повучено 15 признања Косова.      

        "Све најбоље им желим", казао је Вучић, рекао да је Ускрс прошао и да он још увек није пао и додао да је опозиција мислила на неки наредни Ускрс.

        Он је навео да верује да су "људи из BBC у праву, када кажу да ужива малу подршку" одговарајући на наводе новинара те медијске куће на телевизији Н1 Слободана Ступара.

        Вучић је навео да жели да препусти чело Српске напредне странке некоме другом, као и да жели да дође до промена.

        "Мислим да су сви они смејурија и иронија", казао је Вучић о наводима председника лидера Двери Бошка Обрадовића да је именовање министра унутрашњих послова Небојше Стефановића за руководиоца Радне групе за изборне услове "политичка смејурија и провокација".

        Вучић ће се у Будимпешти срести и са чешким премијером Андрејом Бабишем и словачким премијером Петер Пелегрињем и разговарати о заједничким односима.

        Он је навео да је Вишеградска група (Мађарска, Словачка, Чешка и Пољска) много важнији фактор, како је казао, него што се то представља у Србији, као и да са Мађарском, Словачком и Чешком Србија има добре односе.

        "Чеси имају важан посао око пруге Ниш-Димитровград", рекао је Вучић и додао да очекује да чешки председник Милош Земан дође ускоро у посету Београду.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари