Вучић: Драги пријатељу @SecPompeo, дајемо свој допринос глобалној безбедности

ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР САД: СЈАЈНО ЈЕ ШТО СЕ СРБИЈА ПРИКЉУЧИЛА СУЗБИЈАЊУ ХЕЗБОЛАХА

* Александар ВУЧИЋ поводом твита шефа америчке дипломатије: „Следећи традицију часних предака, Србија наставља борбу против свих претњи миру, како унутар, тако и ван Србије

____________________________________________________________

       АМЕРИЧКИ државни секретар Мајк Помпео поручио је данас да је Александар Вучић направио одличан потез када се Србија придружила Сједињеним Државама, Немачкој и Великој Британији, у настојању да се сузбију активности Хезболаха.

       „Сјајан потез председника Вучића", написао је Помпео на Титеру.

       Европске операције Хезболаха руше се као домине, констатује Помпео.

       Најава Србије да ће означити Хезболах као терористичку организацију помаже даље ограничавање могућности те терористичке групе да прикупља средства и да делује у региону, оцењује амерички државни секретар.

Вучић: Остајемо непоколебљиви

у борби за мир и стабилност

       СЛЕДИМО традицију часних предака, остајемо непоколебљиви у борби за мир и стабилност, одговорио је председник Србије Александар Вучић на поруку америчког државног секретара Мајка Помпеа да је Вучић повукао сјајан потез када се Србија придружила кључним западним земљама у настојању да ограниче активности Хезболаха.

       - Следећи традицију часних предака, Србија наставља борбу против свих претњи миру, како унутар, тако и ван Србије, написао је председник Србије у одговору на Помпеов твит.

       „Будите уверени, драги пријатељу @SecPompeo, да остајемо непоколебљиви у борби за мир и стабилност, чиме дајемо свој допринос свеукупној глобалној безбедности", поручио је Вучић шефу америчке дипломатије.


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари