Маја Гојковић у Скупштини показивала модрицу за коју окривљује посланике Двери

ПОСЛАНИК ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ БАЛША БОЖОВИЋ НАЗВАО ЈЕ „КУКАВИЦОМ“

Маја Гојковић

        ПРЕДСЕДНИЦА Скупштине Србије Маја Гојковић данас је на седници парламента показивала посланицима и јавности модрицу на руци коју је задобила, како тврди, од посланика Двери који су јој јуче упали у њен кабинет.

        Она је прво скинула сако док је председавала седницом, а потом је тамну модрицу показивала и када је сишла у посланичку клупу одакле се јављала за реч да говори, али најмање о амандманима на Предлог закона о дуалном образовању који је на дневном реду, а много више о понашању Двери.

        Она је рекла да је јуче тражила помоћ од доктора у скупштинској амбуланти, а да се и данас доктору јавила због болова у руци.

 

        Она је модрицу показивала пошто јој је посланик Демократске странке Балша Божовић рекао да је кукавица.

        Инцидент са Дверима и Мајом Гојковић одиграо се јуче у јутарњим часовима пре почетка седнице. Гојковић тврди да је троје посланика Двери упало у њен кабинет, вређало је и онемогућавало да напусти просторију, а да је она сама успела да их избаци.

        Шеф посланичке групе Двери Бошко Обрадовић рекао је да то није истина, већ да су дошли код председнице парламента у кабинет да јој поставе питање због чега је он искључен са седнице и када ће Гојковић одговарати за „пљачку Новог Сада“ док је била градоначелница тог града.

Категорије: 

Коментари