Тадић: Србији су потребни - нови 5. октобар и рушење ове антипетооктобарске власти

„ПИТАЊЕ ЈЕ: ХОЋЕ ЛИ ВУЧИЋ НЕНАСИЛНО ПРЕДАТИ ВЛАСТ КАО ШТО СУ СВИ НАКОН 5. ОКТОБРА?“

Борис Тадић

 • Борис Тадић указао да је Србија данас на зачељу Југоисточне Европе, да је бруто-домаћи производ по глави становника мањи него 2011. године, да власт руши независне институције грађене после 5. октобра, да је „невероватан ниво партијског запошљавања“ људи без икаквог образовања...
 • ФАКТИ: Бивши председник Србије и једног од петооктобарских режима ни до данас не сме да призна главно - да је Србији Пети октобар организовао и подметнуо тандем Вашингтон-Лондон, а неспособан је да види једнако важно - да су антипетооктобарске снаге на власт у Београду довели они који су извана организовали 5. октобар!

        ПРЕДСЕДНИК Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић оценио је данас да је Србији поново потребан 5. октобар и позвао грађане на данашњи протест на Тргу републике у 18.00 сати, а опозицију да се уједини против власти.

        Бивши председник Србије је на конференцији за новинаре оценио да је данашњи протест, који је подржала већина опозиције, усмерен на рушење антипетооктобарске власти која релативизује тековине тог догађаја пре 17 година.

        Тадић је рекао да је Србија данас на зачељу Југоисточне Европе, да је бруто-домаћи производ (БДП) по глави становника мањи него 2011. године, да власт руши независне институције грађене после 5. октобра, да је „невероватан ниво партијског запошљавања“ људи без икаквог образовања, да се новинарска професија урушава, да се гуши професионално извештавање, да су на снази манипулација и пропаганда, а да су опозиционе странке под „невероватном пресијом".

        „Слобода одлучивања је претпоставка економског развоја. Нема европске државе која је недемократска, а која подиже животни стандард својих грађана“, рекао је Тадић.

        Тадић је оценио да се 5. октобар 2000. године догодила велика друштвена и политичка промена без проливене крви и да 5. октобар представља дисконтинуитет са ратовима на простору Југославије 1990-их и да је то била промена која је поштовала људски живот, да су после тога све власти предаване ненасилно.

        Он је казао да се поставља питање да ли ће власт Алекдсандра Вучића предати власт ненасилно и да је Српска напредна странка (СНС) на власт дошла лагањем о крађи гласова, што је према његовим речима једнако са крађом гласова.

        „И Вучић и Николић су лагали грађане о крађи гласова, свесно са намером да победе. Они који краду изборе не предају власт без насиља“, рекао је Тадић на конференцији за новинаре и додао да земља у којој с краду гласови нема међународни кредибилитет.

        Он је додао да су представници садашње власти 1990-их промовисали етничко чишћење и кршили елементарна људска права, а да је 5. октобра заустављено кашњење Србије за регионом и да је Србија враћена у свет и у међународне организације, медђ којима у Уједињене нације.

        Тадић је рекао и да је 2000. године плата била 40 евра, да су постојале визе, да су људи плаћали таксу за излазак из земље, да су дечји додатак и пензије биле неисплаћене, да је држава дуговала 4,2 милијарде евра, да је пре тога држава доживела хиперинфлацију и да је деценијски заостајала за светом.

        Говорећи о петооктобарским променама, Тадић је поручио онима који који говоре да је пре тога било боље, да је према подацима Кноеме, 1990. године БДП по глави становника био 4.249 долара, 2000. године 870 долара, да је 2001. достигао 1.634, 2011. године 6.432, а да је 2016. године био 5.348 долара.

        „Ако неко каже да ништа није постигнуто од 5. октобра, онда хајде да се вратимо на ових 870 долара“, рекао је Тадић и оценио да је данас БДП по глави становника исти или нижи него када су СНС и Социјалистичка партија Србије преузеле власт.

        Он је додао да када ће се падне садашња власт открити ко су „њихови тајкуни“.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Sloba's picture
Sloba 16:50 06.10.2017.

 • +1
Voting is closed.

Ako to Tadic kaze, onda je Vucko bolja opcija, u svakom slucaju.
Petooktobarsku revoluciju su podrzali nejveci izdajnici, s jedne strane, i najveci kriminalni olos s druge.
Mada su kriminalci bili i na Milosevicevoj strani.

тек успут's picture
тек успут 20:16 06.10.2017.

 • +23
Voting is closed.

Скоро да бих могао да се сложим са ставом из прве реченице само да Вучић није толики драмосер.
Чињеница је да се ДОС (и они који су потекли од њега) закуцао за 5. октобар, а нама толико недостаје онај 6. октобар који се никад није десио. Јер, да се десио 6. октобар, и да су се десиле кривичне пријаве против оних који су владали до фамозног 5. октобра, па и да се неколицина завијорила на теразијским бандерама, не би се дешавале све оне пљачке које су почеле већ 7. октобра и трају до данас. А није да није било кандидата.
Овако, свака наредна власт ЗНА да може да ради шта хоће и да ником неће одговарати због тога. Све оне предизборне флоскуле о будућим суђењима и хапшењима су бивале само најава одлазећима са власти да спремају паре како би себи обезбедили имунитет.
Дакле, нама треба 6. октобар!

Sloba's picture
Sloba 23:06 06.10.2017.

 • +31
Voting is closed.

1945-47 god. komunisti su uradili upravo to sto je tebi nedostajalo u vreme petooktobarske revolucije. Pa vam nije valjalo.
Nije bilo moguce nista bolje od Milosevica u ono vreme. Zelje su jedno a genetski i kulturni marerijal su nesto sasvim drugo. I upravo to se pokazalo posle te najnovije "revolucije": sve je postalo mnogo gore nego u vreme Milosevica.

A ta ocekivanja, da ce sve krenuti na bolje, to su isto tako bile puste zelje a ne realne mogucnosti:

KAKO MOZE DA BUDE BOLJE KADA IZDAJNICI IZVRSE DRZAVNI UDAR?

тек успут's picture
тек успут 23:49 06.10.2017.

 • +15
Voting is closed.

"1945-47 god. komunisti su uradili upravo to"
----
Комунисти су "мало" пробили рокове, а нису били баш нешто ни селективни. Мој рођак је био један од последње дванаесторице који је дочекао затварање Голог отока у Петровој рупи тако да из прве руке знам о чему говорим а не из уџбеника или од лажних првобораца иако сам читао победничку историју и слушао разне првоборце. Просто, имао сам информације са разних страна па онда није тешко докучити шта је, и где је истина.

Да ли је могло боље од Милошевића или није, то не знам али верујем да јесте. Нажалост, Милошевић је кумовао том смутном вемену кад су паметни заћутали а будале проговориле и док се фукара богатила.

Sloba's picture
Sloba 04:40 07.10.2017.

 • +16
Voting is closed.

Kako ne znas?
Ne znamo o buducnosti, pa i o sadasnjosti (da li bi pod Vuckom moglo da bude bolje - to jos uvek ne znamo). Ali za ono Milosevicevo vreme znamo da nije moglo bolje, jer da je moglo pokazalo bi se.
Dakle, vreme je pokazalo da nije moglo bolje. Napravljen je pokusaj, sa Petooktobarskom revolucijom, i znamo kako se zavrsio taj eksperiment. Zato sam i rekao:

KAKO JE MOGLO DA BUDE BOLJE KADA IZDAJNICI IZVRSE DRZAVNI UDAR?

A ko je drugi mogao da poboljsa, tj. da pokusa da popravi stvari za vreme Milosevica? Samo oni koji su imali americku podrsku, dakle: izdajnici. Pridruzili su im se oni koji su bili nezadovoljni Milosevicevim rezimom (Kostunica i slicni), i znamo kako se sve to zavrsilo - kao savez Amerike s Islamskom drzavom.

Slobodanka's picture
Slobodanka 12:29 07.10.2017.

 • +1
Voting is closed.

Ni meni nikako nije jasno kako su mogli da izadju na 05. Oktobarski izdajnički marifetluk. Pre tih izbora išle su po terenu i to nenajavljeno njihove mini ekipe. Bilo je strašno i slušati njihove nerealne računice i lažljiva obećanja, skroz izvitopereno, bezkarakterno i defektno razmišljanje. Od ranije bili su mi lično poznati kao večiti izvlakači i neradnici, pa kakvu bi oni "politiku" mogli i da predstavljaju. Uglavnom su nastupi bili u stilu: Da živimo kao sav ostali svet, ali i da živimo kao obezbedjen i bogat zapadni svet. Kako može neki bilo koji svet koji nam je pokazao najodvratnije neprijateljsko lice da preko noći postane naš uzor i naš prijatelj?! Gde je bio neki normalan oprez i to u vremenu neposredno posle rata?!

Oni i nemaju sad drugi izbor nego da i dalje parazitiziraju na isti način, na jaslama države i na grbači naroda. Zato i pričaju o novom 05 Oktobru. Što pričaju, nego da li na njemu opet rade?

Sloba's picture
Sloba 12:44 07.10.2017.

 • +14
Voting is closed.

Svakako da rade, i ne rade to sami. Sasvim je pouzdano da Zapad nastoji na im pomogne, ali sada vise nista ne zavisi samo od Zapada, na nasu srecu. Mada Srbija ostaje puna Zapadnih spijuna. Ako bude novog "5. oktobra", ovoga puta to nece proci bez krvi; i mislim da ce Zapadna opcija da bude potucena..

тек успут's picture
тек успут 14:48 07.10.2017.

 • +13
Voting is closed.

Нека нова "истрага потурица" нам свакако недостаје а грех према држави и народу би био да до ње не дође.

тек успут's picture
тек успут 13:04 07.10.2017.

 • +17
Voting is closed.

"za ono Milosevicevo vreme znamo da nije moglo bolje, jer da je moglo pokazalo bi se."
----
То исто можеш да кажеш и за све остале после Милошевића. Дакле, изговор увек може да се нађе.
Ја сам живео у Србији и у време Милошевића па знам шта је све урадио а није требало, или није урадио а требало је. А да је могао, могао је.
Позната ми је његова бахатост, а поготово бахатост његове "лепше" половине под чијим великим утицајем је био. Ево ти једна сличица из периода његове владавине - Милан Панић му је једном приликом пребацио због бахатог понашања према народу на шта је он, заваљен у фотељу, раскречених ногу, са чашом вискија у руци одговорио - боли ме к...ц. Е, због тих речи које сублимирају сав његов начин владања сам врло жалио што је испоручен Хагу јер сам сматрао да смо ми имали много више разлога да му судимо и осудимо јер нама нису требале лажне и монтиране оптужбе.

А, ево да ти одговорим на двапут постављено питање "KAKO JE MOGLO DA BUDE BOLJE KADA IZDAJNICI IZVRSE DRZAVNI UDAR?" цитатом дела текста објављеног управо на овом порталу:

"Пети октобар 2000. године непосредна је последица непризнавања победе Војислава Коштунице у првом кругу председничких избора 24. септембра 2000. године када је победио Слободана Милошевића. Да је власт тада признала изборне резултате до протеста не би ни дошло и то је кључна чињеница која се сада занемарује."

Slobodanka's picture
Slobodanka 15:46 07.10.2017.

 • +1
Voting is closed.

Zar mi nemamo istorijsko iskustvo koje kaže da posle svakog rata većina velikih sila nastojala je da nam još više oduzme u miru, obično na pregovorima za zelenim stolom? To iskustvo sa velikim silama trebalo da nas vodi i posle ovog rata te da budemo oprezniji i na samim izborima. Tokom poslednjih ratova za komadanje i pljačkanje bivše SFRJ od 1991.godine pa do juna 1999. godine pokazalo se da je uglavnom utihnuo deo pravdoljubivog sveta zbog njihovih problema, a svih tih godina odvijala se propast srpskog naroda po samovoljnom diktatu NATO, SAD i celog Zapada. Kako može za samo godinu dana da se zaboravi njihova dugogodišnja neprijateljska, gebelsovska i duboko nepravedna propaganda, a sva ostala i još veća zla da sada ne navodim.

Kako onda neko može ubrzo posle toga 2000 godine da veruje da nas je taj isti neprijateljski svet ostavio na miru? Kako može tada da se naivno misli - idemo na izbore sami smo i sada slobodno biramo? Zar nije trebalo da se pomisli da postoji i dalje mešanje stranog faktora baš tokom tih izbora? Na izborima se bira budućnost države, a ne neki naši ovi ili oni ljubimci tj. kandidati.

"A gospodi petooktobarcima nikako nije jasno da se oni nisu u toj petooktobarskoj ujdurmi, u tom sveopštem haosu po beogradskim ulicama borili protiv Slobodana Miloševića i njegovog režima. Njima nikako ne ide u glavu da oni nisu njega rušili, kao što su mislili.
Tada je, gospodo, rušena Srbija! Rušen je i u crno zavijan srpski narod!"

Ceo ovaj tekst je dobro napisan, mislim da je autor pogodio suštinu.
5 oktobar je u crno zavio Srbiju a doneo nam je globalističku, neokapitalističku i robovlasničku diktaturu
Posted date: октобар 06, 2014
http://webtribune.rs/5-oktobar-je-u-crno-zavio-srbiju-a-doneo-nam-je-glo...

тек успут's picture
тек успут 14:29 07.10.2017.

 • +11
Voting is closed.

Суштина је да је Србија видљиво рушена још од 1991. и то је настављено у континуитету до данашњег дана. Поделе на Милошевићевце, ДОС-овце и осталу булументу само замагљује прави допринос нашој голготи сваког од наведених.

Подсетио бих на последњи пасус у мом претходном посту. Дакле, да ли би било 5. октобра у оном облику да је Милошевић признао изборни резултат? - Сигурно не би. Да ли би издајници преузели власт и наставили са издајом српских интереса? - Скоро сигурно да би. Кажем "скоро сигурно" јер дозвољавам неки другачији развој догађаја са Коштуничином трагичном фигуром на челу неке мирније Србије.

Санчо Панса's picture
Санчо Панса 14:37 07.10.2017.

 • +15
Voting is closed.

Danas si dobio i zvanično Nobela s likom veverice!

тек успут's picture
тек успут 14:52 07.10.2017.

 • +13
Voting is closed.

Због чега!?

Slobodanka's picture
Slobodanka 15:52 07.10.2017.

 • +15
Voting is closed.

Ne sagledavamo ko nam je glavni neprijatelj, a njega se ne treba bojati nego ga samo treba dobro snimiti. To daje prednost da se ne nasedne na sve njegove igre. Gubili smo puno 90-tih, ali to je i logično jer napadnuti smo od puno jačeg. Ipak dosta dugo smo izdržali, a nešto jesmo i odbranili. U tom prvom miru 2000 godine trebalo je da vodimo računa kako da nas dalje ne poražavaju u miru.

Skrenuću Vam pažnju na ova dva teksta i na kraju postaviću pitanje na koje nemam odgovor.

1. Nisam stigla da pročitam ovu knjigu "Istina i zablude o 5. oktobru 2000. godine". Iskreno mislim da mi i nije potrebna. Posle onog dugogodišnjeg specijalnog rata a i posle sumnjivih ponuda DOS ekipa na terenu mirisala sam gotovo životinjski u vazduhu da se opet neko veliko zlo sprema. Da ne objašnjavam detalje, meni su kao nudili stan u Parizu, a nekim mojim poznanicima obećavali su stanove u drugim svetskim metropolama. Valjda je to bila opšta procena da posle karantina i bede treba ljudima ovde obećavati nešto i vredno i lepo iz inostranstva. Kako ja mogu da glasam za neki DOS posle takve ludačko-lažljive ponude?
Evo ovde su komentari te knjige:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/529365/Amerika-htela-gradjanski...
Indirektno može se posumnjati da Miloševič tada nije čestitao i predao vlast Koštunici da bi u Srbiji ne samo izbio gradjanski rat, nego bi intervenisale i NATO trupe. To znači da bi Srbija nešto brže bila dalje raskomadana nego što se sada putem namesnika komada! Hm, dokle je ono pričao Mesić da pripada Hrvatskoj?

2. МекФол: Коштуница није победио на изборима 2000 године!? (Видео) - 3. априла 2012.
"...Али ЦЕСИД никада није рекао да је он освојио 53%. Био сам у седишту ЦЕСИД-а у Београду, пре око пет дана и о овоме смо детаљно разговарали. Политичке странке су објавиле победу. Нико никада није потврдио да је Коштуница победио на изборима у октобру 2000 године. Никада."
http://www.vaseljenska.com/vesti/mekfol-kostunica-nije-pobedio-na-izbori...
Ako je Koštunica ipak pobedio zašto je onda zapaljen taj izborni materijal?
Da li to znači da jedini pobednik na tim izborima bile su strane službe?

3. Pitanje: Da li ovo sve možda znači da je Milošević predao vlast Koštunici da Srbija ne bi doživela intervenciju NATO trupa u Beogradu, a time i u celoj Srbiji. Sem okupiranog KIM eto njih satanista-luciferijanaca vojno po celoj Srbiji. Koji god da je povod ( u ovom slučaju izbori) to bi bila vojna okupacija cele Srbije. Oni gde čizmom udju više ne izlaze.

Санчо Панса's picture
Санчо Панса 17:07 06.10.2017.

 • +34
Voting is closed.

Mene tješi to što je Putinova Rusija podržala i još uvjek svesrdno podržavaju vlast, a samim tim ubjeđuju naš narod da je to dobar izbor...
Tadićka mala od skandala, je bez sumnje najveća štetočina i vrana što je ikada graktala u srpskom parlamentu, a vjerujem i van njega.
To je kompletan idiot, pa još infantilno narcisoidan sa homoseksualnim aktivnostima koje ukriva...Tako da su deklarisani za njega plemići i naravno moralne i svakojake gromade!!!

дулебг's picture
дулебг 22:38 06.10.2017.

 • +1
Voting is closed.

... спрам њега наравно!

Slobodanka's picture
Slobodanka 10:52 07.10.2017.

 • +18
Voting is closed.

Sančo - Rusija će podržati Srbiju i srpski narod, a znaju da se kod nas desio 05. oktobar i znaju da je kod nas instaliran neki strani i lažljivi sistem. Znaju da im nije dozvoljeno da kod nas postave rusku televiziju, odnosno da zakupe neki TV kanal. Znaju da naš medijski prostor je duže vreme okupiran tako da će prihvatiti i naš lošiji izbor. Pokušaće koliko mogu i sa najlošijim materijalom nešto da naprave, ali jasno je i njima da su male šanse za uspeh.
Ovaj deo Vašeg razmišljanja je neverovatno naivan, ali i štetan: "...a samim tim ubjeđuju naš narod da je to dobar izbor..." - Pa nisu Rusi nekakvi savremeni alhemičari pa da evo sada mogu od prostih metala da naprave zlato i srebro.

Povodom: "Mene tješi to što je Putinova Rusija podržala i još uvjek svesrdno podržavaju vlast, a samim tim ubjeđuju naš narod da je to dobar izbor..." - Da li bi se Vi i oženili sa nekom sumnjivom ženskom, ali bitno je da se vama učinilo i pričinilo da je neki Rusi predlažu? A ona prefrigana pa kod Rusa pozira i lobira kako da Vas zafrkne.
Opasna su bilo koja preterana i nerealna nadanja. Setila sam se iz naše književnosti Relje koji se nadao da će pobediti grubu prirodu.
"Kroz mećavu" Petar Kočić
...„Evo ti ovo moje aljine, pa se dobro umotaj – reče starac, skide haljinu, i ostade skoro upola go”.- Relja je svestan da će ga priroda pobediti, Gaji crne slutnje. Njegov odnos prema sinovcu je pun nežnosti. Zabrinut je za njega. Pokušava da ga spasi od hladnoće tako što mu daje svoju odeću.
„Ideš li, rode? – viknu opet i nesvesno se obrnu, ali ne bijaše ni krave ni Vuje”. – Vujo je nestao u mećavi. Naslućuje se tragičan kraj dečaka i starca.

Санчо Панса's picture
Санчо Панса 01:37 07.10.2017.

 • +17
Voting is closed.

Naravno da je to do juče bilo sasvim izvjesno, ali ako su Vučićevi tutori ili mentori onemoćali i ostaju bez argumenata i batine, a Rusija koja je ojačala sa cijelom vojskom uticajnih država ,ima vojnu moć i pravane argumente da nas zaštite...Nemoguće je da se bilo ko suprostavi, a posebno ako vidimo da su u Evropi tek počeli da se kuvaju nemiri i ne žele nas navodno u EU bez"KiM"...Ipak nakon serije incidenata: sa Katalonijom i Brexitom samo u zadnoj godini, a stalno se oglašavaju i bune ovi iz Istočne Evrope, pa Mađarska.
Pomišljam da Putin zna šta dalje od promjena slijedi na geopolitičkoj karti svijeta...Svakako zna više nego mi iz uvale - rupe.
Dramatična je situacija, ali mi se čini da naša vlast nekim čudom i dalje uspjeva da se ogluši o naređenja i davnašnje želje Anglosaksonaca i EU...Sada kad se naoružamo, već smo manje kolonija nego što smo bili, sa Rusijom i kineskim investicijama - još manje...
Mi prusustvujemo istorijskom trenutku, kada Rusija i Kina, svaka na svoj način urušava polako ali sigurno Američke snove i porobljavanju.

Санчо Панса's picture
Санчо Панса 12:34 07.10.2017.

 • +19
Voting is closed.

Slobodanka, samo da se zahvalim na lijepoj i šarmantnoj kritici! Pomišljam da je rizično čitati vaše komentare, postajete neodoljivo zavodljivi.
Samo da ne bude kasno kad se ispostavi da ste upravo Vi Alhemičar protivničke strane... a ja već glavu izgubio...

dumbo's picture
dumbo 18:09 06.10.2017.

 • +25
Voting is closed.

Аман људи, дал је то могуће....Један у низу велеиздајника, који је можда и ,,одрадио највећи злочин против српског народа,,жали се на колегу Вучића који само убрзано довршава започету злочиначку мисију од 5-ог октобра. Мора Тадићи знати да њега,Дачића, Коштуницу, а посебно овог последњег ,,бившег највећег ратнохушкача са простора Балкана, неминовно чека ОПШТЕНАРОДНИ СУД који за то што су радили и шта данас, има само једну казну..И зато, сиктер бре.

raikkonen1's picture
raikkonen1 19:32 06.10.2017.

 • +25
Voting is closed.

francetic ne moze da srushini ni jednu obicnu mesnu zajednicu a kamoli vlast!!..ustasha francetic moze samo da ga sisa!..ako neko treba i moze da izbaci kvislinga i njegovu kliku je narod koji ne pripada danasnjem birackom telu sastavljeno od stoke vec pravi i osvesceni srbi kojima je pun kurac svih ovih gnjida..pod vodstvom AVTOHTONIH SRPSKIH PATRIOTSKIH CINBENIKA

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 20:07 06.10.2017.

 • +1
Voting is closed.

Slazem se ,ali bez tebe
olosu Jezuitski.Zavidim ti ,pored tolikih zlodela koje si uradio na stetu Srbije
ti jos uvek na slobodi.
Predstoji nam vreme za oslobadanje od vas prozapadnjaka
i borba za krst casni i slobodu slavnu.
Narod jos uvek spava i u bunilu zivi jer ne zna kud ce,jer se olosi okotilo da je zbunjujuce.

milovan's picture
milovan 20:35 06.10.2017.

 • +22
Voting is closed.

Ovo sto prica Tadic nije nimalo naivna stvar. Kako on zna da Vucic nece mirnim putem predati vlast? Slicno je pre par
Dana govorio i " politicka gromada" Sasa Jankovic. Sve su prilike da se nesto sprema u smrdljivoj FASNGTONSKO-LONDONSKOJ KUHINJI. Posle Skoplja udar na Beograd i Banja Luku ili???

дулебг's picture
дулебг 21:30 06.10.2017.

 • +19
Voting is closed.

рече Бота и остаде жив ..!

mrljavko's picture
mrljavko 09:39 07.10.2017.

 • +19
Voting is closed.

Ima li ista pozitivno da je taj 5. Oktobar doneo. Svaki elemenat kao njegov rezultat je vise nego tesko tragican. Cak i politicki ljudi koji su se pojavili su sve odvratniji do odvratnijeg, a da buncaju buncaju. Slobodan Milosevic nije bio tako dobar, nikako idealan, ali je bio za sest glava iznad buljumente koja se pojavila u post 5. Oktobarskom periodu i sve do danas.
Jedini postignuti uspeh je skoro potpuna zavisnost od MMF-a i gomila masnih prica, lazi i obecanja i nista vise.
Dovoljno je jasno koliko narod voli drzavu kada se neprestano iseljava i to oni koji nesto umeju da misle. Od njih nikada nista nece bit, jer su se odrodili jos dok su u drzavi ziveli, a onda ce posle da shvate da namaju kud i nemaju nigde nista, pa i nazad da se vrate, jer drzava kao drzava duhom vise ne postoji. Gradjani se sve vise svakim danom odrodjuju od svoje drzave, koja vise nije njihova. Zar to nije ocigledno. Eto to su te velike pobede i tekovine 5. Okrobra.

Posle muckog udarca Srbije i Srba maljem u glavu od strane Zapadne alijanse i 5. Oktobarskih oslobodioca, politicari su prodali drzavu od koje svakim danom ostaju sve vise dronjci, a protagonisti stetocine jos uvem setkaju i smrde ovim prostorimna njihovim glasom.
Na kraju, sve te stetocine treba da znaju da one 5. Oktobara nisu nista i nikoga pobedili, vec je tu pobedu, ako se to pobedom moze zvati, izvojevala Zapadna alijansa, sankcijama, bombardovanjem i stalnim pretnjama.
Direktnim podmuklim udarcem u glavu srpskog coveka. Oni su samo zakacili etikete na prsa i odradili komesarski posao na terenu za potrebe Alijanse..

misko's picture
misko 02:14 07.10.2017.

 • +19
Voting is closed.

Srbuja PODHITNO treba da napravi NOVE ZATVORE i da ih napuni isto tako PODHITNO sa svim oloshem svih datuma. Nije vazno kog si datuma KRAO vazno je da si KRAO i da KONAcNO LOPOVI IDU U ZATVOR U OVOJ DRZHAVI KAO I U SVAKOJ DRUGOJ NORMALNOJ DRZHAVI.

wrtikappa's picture
wrtikappa 13:53 07.10.2017.

 • +15
Voting is closed.

Evo,opet ovaj mutant!!!!

Додај коментар