СНС: Обрадовић демонстрира огољену политику мржње и нетолеранције

НАЗВАЛА ГА И „ЛАЖНИМ ПАТРИОТОМ“ КОЈИ СЕ УЗ ПОМОЋ ЗАПАДНИХ АМБАСАДОРА УШЕТАО У СКУПШТИНУ

 

  • ФАКТИ: Спочиташе му и да се недавно грлио с „бившим лажним заштитником грађана Сашом Јанковићем“. Једино оставише без одговора Обрадовићеве оцене да председник Србије Александар Вучић није имао слободу да бира кога ће поставити за премијера, већ му је Запад издиктирао име које мора бити на челу Владе Србије и да је део владајуће коалиције отворено против именовања Ане Брнабић за премијера

        СРПСКА напредна странка (СНС) оценила је данас да лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић показују „огољену политику мржње и нетолеранције“.

        СНС је у саопштењу навела и да осуђује „експлицитни говор мржње Покрета Двери према LGBT заједници“.

        „Они који се лажно залажу за већа права породица нападајући истовремено грађане који, можда, имају различита сексуална опредељења од њих, показују огољену политику мржње и нетолеранције“, оценила је СНС.

        СНС је додала да се Обрадовић недавно грлио с „бившим лажним заштитиником грађана Сашом Јанковићем и лажним демократама којима су уста пуна права и вредности само када њима могу уграбити неки јефтини политички поен“.

        Та странка је оценила и да „грађани Србије ништа друго нису ни очекивали“ од Обрадовића кога је у саопштењу СНС назвала „лажним патриотом који је уз помоћ западних амбасадора ушетао у Скупштину Србије“.

        Обрадовић је раније данас изјавио да је кандидаткиња за премијерку Србије Ана Брнабић „агент страног интереса у Србији“, и да је битан њен стручни потенцијал, а не њена национална припадност или сексуално опредељење.

        „Председник Србије Александар Вучић није имао слободу да бира кога ће поставити за премијера, већ му је Запад издиктирао име које мора бити на челу Владе Србије“, рекао је Обрадовић новинарима у Чачку.

        Обрадовић је рекао да ниједан члан Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије није гласао на изборима да би Брнабић била премијерка, и додао да је део владајуће коалиције отворено против њеног именовања на ту дужност.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Slobodanka's picture
Slobodanka 20:45 16.06.2017.

  • +27
Voting is closed.

Ne volim SNS stranku jer naše interese ne zastupaju. Za funkcionere iz Crne Gore kaže se da su samo "konobari" koji poslužuju tudje interese, ali isto se može reći i za funkcionere iz Srbije.

E.Lirsch's picture
E.Lirsch 20:49 16.06.2017.

  • +11
Voting is closed.

Bosko je stalni vratar u americkoj ambasadi ali siu smrad iz SNS jos gori. Korela koza ovcu...
Podpuno isti smrad i pogan.

Топлица Милан's picture
Топлица Милан 22:09 16.06.2017.

  • +32
Voting is closed.

СНС и њихов педер свакодневно делује из мржње према Србији и Србима и нико да му суди !?

Zare2's picture
Zare2 23:48 16.06.2017.

  • +38
Voting is closed.

Bilo bi dobro kada neki koji kritikuju Obradovica,iznoseci razne optuzbe da to ucine uz jasne dokaze,a ne po rekla-kazala..

Бисер's picture
Бисер 05:35 17.06.2017.

  • +9
Voting is closed.

"...Обрадовићеве оцене да председник Србије Александар Вучић није имао слободу да бира кога ће поставити за премијера..."
Ако је увод Факта био у знак подршке Обрадовићу, онда је баш испало супротно. Заједно са Обрадовићем, дали сте подршку Вучићу.
Веома амерички политички коректно, Обрадовић је свима објаснио да Вучић није КРИВ!
Цела ова шарада између СНС и Обрадовића има своје скривене и осмишљене разлоге. Обрадовић нема никакав рејтинг у српском народу и зато му се мора дати шанса да галами. Није он рекао Америка, него је безлично рекао "Запад". И немачка је запад. И Грчка је Запад.
Рејтинг Обрадовића се показао на изборима, када није прошао чак ни цензус, што је мене засита изненадило, иако је из Америке долетела помоћ у виду једне дивне даме, и ко зна чега још. Морао је да реагује амбасадор и да вучић изведе пар вратоломија око избора и изборних резултата, и Обрадовић је постао посланик. А Вучићу то уопште није тешко, јер он те вратоломије одавно тренира.
Ово за оне који питају "где су докази".
Није проблем мени Обрадовић.
Проблем је што изгледа да га спремају американци.
Докази?
Па пратите мало догађаје, људи.

Ови сукоби без колатералних штета, између две сукобљене стране, преводи се са
- две се партије "свађају", а Вучић и Обрадовић месо једу.
Уз благослов америчког амбасадора.
Дакле, није Запад ништа наредио, јер Запад је широк појам иза којег се лако сакрити..
Наредила је Америка.
Е, то већ несме да се каже, јер не би било политички коректно.

Gospodar Zarin's picture
Gospodar Zarin 13:08 17.06.2017.

  • +36
Voting is closed.

Smradino placena radikalska nema te nigde kada su tema naprednjaci, ali se momentlno nacrtas da bi srao protiv Dveri placeni govnaru radikalski.

Zare2's picture
Zare2 05:47 17.06.2017.

  • +11
Voting is closed.

Obradovic,ni za zivu glavu ne sme da pravi ikakve koalicije sa nazovi opozicijom..osim u slucaju da zajedno istraju u borbi oko azuriranja glasackih listova, jednaki izborni uslovi za sve stranke, potpuna kontrola svih izbornih mesta,i onih najmanjih..Jedino tako bi se dobila prava volja biraca..Dveri da idu na izbore bez stvaranja koalicije...Ukoliko na jesen dodje do parlamentarnih izbora, bez promenjenih uslova,a Obradovic izadje na takve izbore,onda je jasno da ni Dveri nisu prava opoziciona stranka, cijem vrhu je samo vazno da predje kvorum..i sto je najgore priznavanjem namestenih izbora daju legitimet bandi na vlasti, odnosno produzena ruka av..

Бисер's picture
Бисер 15:51 17.06.2017.

  • +2
Voting is closed.

Када будем имао времена, написаћу шта мислим и о СНС и о осталим странкама у Србији.
Молим Факте да бришу ове непристојне и вулгарне коментаре силеџија на овом порталу.
Скините ми овог изгубљеног зарина испод мојих коментара.
Ја нисам овде да се борим са псовкама.
Уколико Факти то не прихвате, сигурно је да ћу прекинути коментарисање на Фактима.
Није ово претња, не мислим да Факти морају да пуштају моја мишљења, али исто тако не желим да се крећем у овом псовачком и приземном окружењу.
Ако је ово заринов портал, немам ништа против. Нека царује.

dumbo's picture
dumbo 16:31 17.06.2017.

  • +10
Voting is closed.

Као бивш присталица ,,Двери, тешка срца морам признати своју процену деловања Дверим, кад видимо да код њих важи стара изрека,, од извора два путића....једна ка страној амбасади,а други, код ,,овог што се ништа не пита, али, добро слуша...Није ли крајње цинично да СНС спочитава тако нешто Обрадовићу.. Па што не споменуше бар једну реч да њихова ,,перјаница Џука,,Ђукановић, ,, је представник Србије при комитету ЕП, за сарадњу са НАТО-ом..Нормалнима сасвим довољно да извуку закључке о разочарењу..

Додај коментар