Американци држе Харадинаја на ланцу – нису му дали улазну визу

УМЕСТО ЊЕГА, ПОЗИВ КОМАНДАНТНА НАЦИОНАЛНЕ ГАРДЕ АЈОВЕ ИСКОРИСТИЋЕ – БЕЏЕТ ПАЦОЛИ

  • ФАКТИ: Ево, за Србију је задужена Национална гарда Охаја, а за Шиптаре – Националне гарда Ајове. Имамо добар и ниво и друштво. Благо нама! Можемо слободно дqа „плачемо од среће“, што би рекао Давид Штрбац

         ПОСЕТА премијера Косова Рамуша Харадинаја Сједињеним Америчким Државама (САД) је отказана јер му није издата виза, изјавио је данас један званичник из Националне гарде у Ајови за Радио Слободна Европа (РСЕ).

         Портпарол Гарде Ајове Грег Хепгуд рекао је за РСЕ да је обрзаложење да посета не може да се реализује и да нису могли да добију више информација.

         Харадинај је 11. јануара требало да присуствује догађају у организацији команданта националне гарде у Ајови Тимотија Ора.

         „Премијера Харадинаја је позвао генерал Ор на овај догађај, али ми жалимо што није могао да добије визу и буде са нама", рекао је Хепгуд и додао да ће уместо њега догађају присуствовати заменик премијера Косова Беџет Пацоли.

         Хаљиљ Матоши из кабинета косовског премијера рекао је за Радио Слободна Европа да још није потврђено да је Харадинају ускраћена америчка виза.

         Харадинај је у недељу рекао да чека на америчку визу, преноси РСЕ.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

misko's picture
misko 00:28 09.01.2018.

  • +10
Voting is closed.

on vec ima vizu za pod zemlju ako ga ne ubijeu protivnicki narko klanovi neka od obavestajnih sluzbi ce ga likvidirati sigurno, on ne sme i ne moze da ode na sud , bilo kakav sud cak i namesten, previse je zla skoncentrisano u nekoliko likova sa kosova, mnogo znaju i mnogo su opasni poslodavcima. Takva je sudbina svih mrsomuda kao sto je ovaj, misle da su mnog bistri ali kad dodje kraj shvate da su SVE VREME BILI GLUPI I DA JE BOLJE BILO DA SU PRODAVALI SLADOLED NA COSKU.

спој's picture
спој 09:13 09.01.2018.

  • +8
Voting is closed.

Ма, игра обична. Наравно, фокус је на "суду" за злочине "ослободиоцима" око чега се игра и води. "Ослободиоци" као неће да отворе суд, у ствари одуговлаче, а Амери их као кажњавају јер су "непослушни" а у ствари не би да УН преузме тај хипотетички суд и потенцијално заиста направе суд. Све у свему, мало косака да шиптарски гласачи глођу да не мисле само о шаргарепи на штапу и зеленој трави.

тек успут's picture
тек успут 16:03 09.01.2018.

  • +7
Voting is closed.

Запело је. Треба додатно "подмазивање".
Мислим да је то позадина свега као што је увек и свуда била кад су западњаци у питању а поготово алави американци.

Додај коментар