Кабинет министра унутрашњих послова: Неколико особа код Лазаревца напало полицајца

УХАПШЕН П. Ж. КОЈИ МУ ЈЕ ЗАДАО „УДАРАЦ У ПРЕДЕЕЛУ ГЛАВЕ“ – СТФАНОВИЋ ТРАЖИ НАЈСТРОЖУ КАЗНУ

          НЕКОЛИКО особа које су данас покушале да блокирају Ибарску магистралу, напале су полицајца Н. Ј. (29) у месту Жупањац код Лазаревца, саопштено је из кабинета Министра унутрашњих послова.

          Како је наведено, до инцидента је дошло око 18.30 часова, а полиција је ухапсила П. Ж. (42), који је полицијском службенику нанео ударац у пределу лица.

          Министар унутраших послова Небојша Стефановић је најоштрије осудио напад на полицијског службеника и навео да за осумњиченог тражи најстожију казну.

          "Овакав мучки напад на припадника Министарства унутрашњих послова, који је обављао редовну дужност на регулисању саобраћаја, апсолутно је недопустив. Зато тражим најстрожу казну за осумњиченог који се усудио да нападне полицајца, јер само тако можемо послати јасну поруку да ће свако ко подигне руку на полицијске службенике добити адекватну казну", казао је Стефановић у саопштењу.

          Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и против њега ће бити поднета кривична пријава због сумње да је извршио кривично дело „напад на службено лице у вршењу службене дужности“.

          Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари