Дачић: Србија неће бити стабилна ако у Београду не победе листе СНС и СПС

ПРЕТЕНДУЈЕ НА ЦРВЕНУ БОЈУ КАО СИМБОЛ КРВИ ПРОЛИВЕНЕ У 19. И 20. ВЕКУ ЗА ПРАВА РАДНИКА

  • „Ово нису обични избори. Са Александром Вучићем смо се сагласили да је за активирање наших људи боље да свако иде на својој листи. Ми с Вучићем имамо добру сарадњу и сигуран сам да ћемо после избора ми и листа СНС имати више од 50 одсто одборника“
  • На седници Градског одбора СПС у Центру „Сава“ оценио да ће реторика у предизборној кампањи у Београду бити „тешка и прљава“ и да кандидати опозиције „како год да изађу на изборе, не могу да победе листе СНС-а и СПС-а“: „Како год да иду - појединачно, одвојено, или заједно - неће нас победити. Немогуће је да празна врећа стоји усправно“

        ПРЕДСЕДНИК Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић оценио је данас да су предстојећи избори за одборнике Скупштине Града Београда веома значајни за стабилност Србије које, како је оценио, неће бити ако на тим изборима не победе листе СПС-а и Српске напредне странке.

        На седници Градског одбора СПС у београдском Центру „Сава“, Дачић је оценио да без развоја Београда нема развоја Србије, и да је битно да „постоји корелација“ републичке и градске власти.

        „Ово нису обични избори. Са Александром Вучићем смо се сагласили да је за активирање наших људи боље да свако иде на својој листи. Ми с Вучићем имамо добру сарадњу и сигуран сам да ћемо после избора ми и листа СНС имати више од 50 одсто одборника“, казао је Дачић.

        О кандидату листе СПС-ЈС за градоначелника Београда Александру Антићу, Дачић је казао да познаје Београд, јер је већ водио градску Скупштину.

        „Антић је једини који је на делу доказао да му нико не може ништа када му је лед пао на главу. Тајна је у шлему зато што је црвене боје. А ми треба да будемо тај шлем који ће да заштити грађане и да им помогне да остваре своје интересе“, навео је метафорично Дачић.

        Он је оценио да је време да СПС позове све социјалисте у Србији да се врате „свом изворном опредељењу“.

        „Један део наших чланова гласа за друге и то је уреду, јер то су само пролазне авантуре. Зато борба за Београд значи окупљање чланства око наших идеја. Ми смо то што јесмо. Могу да нас препознају на километар. Наша црвена боја је историјског карактера, симбол крви проливене за радничка права у 19. и 20. веку“, навео је лидер СПС-а.

        Дачић је оценио да ће реторика у предизборној кампањи у Београду бити „тешка и прљава“ и да кандидати опозиције „како год да изађу на изборе, не могу да победе листе СНС-а и СПС-а“.

        „Како год да иду: појединачно, одвојено, или заједно, неће нас победити. Немогуће је да празна врећа стоји усправно“, казао је Дачић и додао да ће на листи коалиције СПС-ЈС бити интелектуалаца, спортиста, уметника, професора универзитета.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Baja's picture
Baja 17:13 13.01.2018.

  • +19
Voting is closed.

U poslednjih 74 godine od 1944. godine, u teško vreme propasti našeg naroda , siromašenja, moralnog pada i raspada, SPS je na vlasti ravno 71 (SEDAMDESET I JEDNU) godinu.

Uživaj i raduj se narode srpski.

milovan's picture
milovan 19:13 13.01.2018.

  • +16
Voting is closed.

Мало нам усташка унука па да сад бирамо и овог Јањевца Дачића.

garavi's picture
garavi 00:25 14.01.2018.

  • +18
Voting is closed.

Еј дикоња шта ричеш . Шта ви то урадисте да
би вас поново изабрали осим уништавања све
што је Србско, земљу поклањате душманима и
задужили сте Србију више него све досадашње
власти. Зато не сери олошу, крај вам је јавашлуку!!!

iki's picture
iki 01:57 14.01.2018.

  • +12
Voting is closed.

Znate, Srbi imaju jednu uzrecicu za ovakve: "Ovaj ne zna po koj svet .odi" E , takvi su oni.

iki's picture
iki 01:59 14.01.2018.

  • +11
Voting is closed.

xx

iki's picture
iki 01:58 14.01.2018.

  • +11
Voting is closed.

Znate, Srbi imaju jednu uzrecicu za ovakve: "Ovaj ne zna po koj svet .odi" E , takvi su oni.

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 09:18 14.01.2018.

  • +11
Voting is closed.

Ako opet njegovo visocanstvo Dacic bude biran u vlast
onda stvarno se nazire kraj.Dacic je Mason zato opstaje na nivou vlasti.
Dali ste culi za "Bastilju" bez nje nema nam spasa.

Додај коментар