Михајловић: Јеремић наноси штету држави и показује да Србија не може да верује

ПРЕДСЕДНИК НС ПРЕТХОДНО ОЦЕНИО ДА ЋЕ ВУЧИЋА „И СТРАНЦИ ПУСТИТИ НИЗ ВОДУ“

          ПОТПРЕДСЕДНИЦА Владе Србије и чланица Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић изјавила је данас да председник Народне странке Вук Јеремић показује да је неко коме Србија не може да верује и да његове иницијативе имају за циљ само остварење личних интереса.

          Михајловић је рекла да Јеремић наставља са увредама, и покушава да наштети угледу Србије, уместо да пред грађане изађе са политиком за коју се залаже, наводи се у саопштењу.

         "Јеремић оваквим нападима показује да је неко коме грађани Србије не могу да верују, јер пред њих не излази са јасном  политиком ни по једном питању, од питања Косова, односа у региону до економског развоја", казала је Михајловић.

          Председник Народне странке и председавајући Савезу за Србију Вук Јеремић изјавио је данас за телевизију Н1 да председник Србије Александар Вучић крупним корацима "граби ка провалији", да ће га и "странци пустити низ воду", а грађани и опозиција све масовнијим протестима и бојкотом институција натерати да обезбеди фер и демократске услове за изборе на којима ће власт бити промењена.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари