Обрадовић: Ниједан гласач СНС и СПС никад не би гласао за Ану Брнабић

„СРБИЈА ЋЕ НА МЕСТУ И ПРЕДСЕДНИКА И ПРЕМИЈЕРА ИМАТИ ОСОБЕ КОЈЕ ЗА СВЕ У ПОЛИТИЦИ ДУГУЈУ ЗАПАДУ“

Бошко Обрадовић

  • Да ли владајућа већина нема нити једног другог кандидата за мандатара изузев оног кога им је наметнуо Запад који их је и довео на власт и даље диктира све потезе ове власти?

        ДА ЛИ је избор Ане Брнабић за председника Владе Вучићев избор или избор Запада?

        Очито је да западни центри моћи имају веће поверење у Ану Брнабић него у било ког другог из СНС-а или њиховог коалиционог партнера.

        Вучић је био у обавези да за мандатара предложи особу коју му је Запад издиктирао. Ово је понижење и за саму СНС која нема квалитетног кандидата за председника Владе, као и за све социјалисте који су имали лажно обећање врха СПС да ће Ивица Дачић бити нови премијер и да због тога треба да подрже Вучићев избор за председника.

        Ниједан гласач СНС и СПС никад не би гласао за Ану Брнабић.

        Да ли можда хрватски и хомосексуални лоби у Србији на овај начин долази на најутицајнију функцију у Србији, ускоро ћемо сазнати. Да ли владајућа већина нема нити једног другог кандидата за мандатара изузев оног кога им је наметнуо Запад који их је и довео на власт и даље диктира све потезе ове власти?

        Нико не зна ко је Ана Брнабић, шта су њена политичка уверења, изузев да цео живот ради за стране компаније и невладине организације и да је своје високо образовање стекла на западу.

        Сада су и на месту председника и на месту премијера особе које за све што су успели у политици дугују Западу.

        Сада остаје да видимо шта ће Србија све морати да плати, преда и прода због њиховог доласка и опстанка на власти. Такозвана „експертска” окупација Србије говори да Вучић тотално предао Србију Западу, супротно вољи и својих бирача, бирача својих коалиционих партнера и велике већине грађана Србије. 

         (саопштење Бошка Обрадовића, председника Српског покрета Двери)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари