ИЛИЋ: У фијокама тужилаштва леже кривичне пријаве „тешке“ једанаест милијарди евра

ЛИДЕР НОВЕ СРБИЈЕ ТВРДИ ДА ЋЕ СРБИЈА 2012. МОРАТИ ДА ПЛАТИ

МИЛИЈАРДУ ЕВРА КАМАТА НА КРЕДИТЕ АКТУЕЛНЕ ВЛАСТИ​

  • Нико не сме да их пипне, јер ће пасти влада, али не сме ни да их одбаци, јер су доказане и аргументоване, изјавио Велимир Илић
  • Јавна потрошња у Србији, према његовим речима, премашује 60 одсто, а дозвољено је 40 одсто. Број запослених чиновника је 118.000, у јавном сектору ради 538.000, а у производњи само 301.000

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Председник Нове Србије Велимир Илић изјавио је да ће Србија следеће године морати да издвоји милијарду евра да би сервисирала камате на кредите које је узела актуелна влада.

        „Јавна потрошња у Србији премашује 60 одсто, а дозвољено је 40 одсто. Број запослених чиновника је 118.000, у јавном сектору ради 538.000, а у производњи само 301.000“, рекао је Илић, уз констатацију да то Европска унија неће толерисати, нити жели да о томе разговара.

        Илић је на конференцији за новинаре оптужио власт да је огрезла у корупцији, да све медије држи под контролом и да Србију сваким даном удаљава од ЕУ.

        „Влада не може да се договори ни о Резолуцији о Косову, све крупније ствари гура под тепих и не може да се бори са криминалом и корупцијом“, изјавио је Илић.

        Према његовим речима, кривичне пријаве које стоје у фиокама тешке су скоро 11 милијарди евра.

        „Нико не сме да их пипне, јер ће пасти влада, али не сме ни да их одбаци, јер су доказане и аргументоване“, изјавио је Илић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари