ДЈБ: Динкићево саслушање је лажна представа за спасавање Вучићевог рејтинга који је пао 30 одсто

„СМИШЉЕНО ЈЕ ДА УЉУЉКА ГРАЂАНЕ У ЛАЖНОЈ СЛИЦИ ДА ЈЕ ПРЕМИЈЕР БОРАЦ ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ“

        ПОКРЕТ Доста је било оценио је да је јучерашње саслушање бившег министра Млађана Динкића било лажна представа за јавност и да је то заправо покушај премијера Александра Вучића да спасе свој рејтинг и рејтинг Српске напредне странке, који је, како је оцењено, у стрмоглавом паду.

        „Млађан Динкић је више пута пред изборе играо овакве улоге и лажним обећањима и манипулацијама доносио одлучујуће поене партнерима на власти. Овог пута његово лажно саслушавање о ,продаји Мобтела и изградњи топионице бакра у Бору’ смишљено је да завара грађане и уљуљка их у лажној слици да је премијер борац против корупције“, саопштено је из покрета на чијем челу је Саша Радуловић.

        Покрет Доста је било оценио је да се рејтинг Александра Вучића „суновратио на 30 одсто“, а као узроци наведени су ослобађање Богољуба Карића одговорности за Мобтел и његов повратак у Србију, обустављање истраге против Млађана Динкића због случаја Национална штедионица, поклањања пословног простора приватним банкама, као и застаревање свих оптужница против „тајкуна и актера пљачки и убистава деведесетих“.

        „Саслушавање Млађана Динкића за кога је премијер, показујући у скупштини робијашку кошуљу са његовим именом говорио да је „највећи криминалац“ и стицао политичке поене, само је лажно приказивање да се још некаква истрага у случају Мобтела води“, наведено је у саопштењу.

         (саопштење Покрета Доста је било)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

milovan's picture
milovan 17:22 11.01.2017.

  • +6
Voting is closed.

Dzokeja koji bi da jasu na ledjima Srbije ima previse. Vi,Vucic i ostali zuti-zutobraun ili ne znam kako se zovete. CUVAJTE SE SVI KOJI BI DA ZAJASETE, MORATE ZNATI :POSLEDNJEG PSI IZGRIZU(NEMACKA NARODNA)! NE ZALECUJ TE SE VLADARSKA STOLICA U SRBIJI ZNA BITI VRELA I SKUPA) VREME ZA NAPLATU, svega nevaljalog sto je narodu ucinjene primaklo se k'o kragna vratu. Cuvajte se one :SIDJI KURTA DA ZAJASE MURTA! NE OBECAVAJTE ONO STO ISPUNITI NE MOZETE. JE ER VASE I LAZI PREDHDNIKA MOGLI BI STE VI SAMI DA PLATITE.

Додај коментар