Кисић Тепавчевић: Мој брат није ни сувласник ни директор у фирми која му се приписује

„ПО ЊЕНОЈ ЛОГИЦИ: ТЕПИЋ ЈЕ ВЛАСНИК ФИРМЕ ДРАГАНА ЂИЛАСА У КОЈОЈ РАДИ“

* Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић Тепић у четвртак је изјавила да је фирма Нитес, министаркиног брата Бојана, почетком 2020. године добила уговор од три милина евра од ЕПС, а укупно са пословним партнерима у последњих пола године државне уговоре вредне 16 милиона евра

___________________________________________________________

       МИНИСТАР за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Дарија Кисић Тепавчевић негирала је данас да је њен брат сувласник фирме која је са Електропривредом Србије (ЕПС) склопила уговор вредан три милиона евра.

       "Мој брат није ни власник, ни сувалсник, ни директор, ни одговорно лице, ни у једној од фирми у којој се помиње. Он је један од запослених, један од инжењера у фирми у којој ради посао за који регистрован", рекла је Кисић Тепавчевић новинарима.

       Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић Тепић у четвртак је изјавила да је фирма Нитес, министаркиног брата Бојана, почетком 2020. године добила уговор од три милина евра од ЕПС, а укупно са пословним партнерима у последњих пола године државне уговоре вредне 16 милиона евра.

       Кисић Тепавчевић рекла је да јој није јасна логика којом се Тепић водила да то изјави.

       "Ако ћемо следити логику размишљања Тепић, која мени није разумљива, по тој логици, с обзиром да је она запослена у фирми (председника ССП) Драгана Ђиласа - онда би се могло рећи да је то њена фирма", казала је она.

       Додала је да су све информације лако проверљиве и доступне, а да то знају "и они који су их пласирали".

       Истакла је да никада до сада коментарисала наводе у медијима о себи и својој породици, али сматра да треба да постоји одговорност за јавно изговорену и написану реч.

       (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари