Ђурић: Србе на КиМ не смеју да онеспокоје дијаболичне фантазије Вука Јеремића

„ЗА КАКВЕ ПРОТИВУСЛУГЕ ЈЕ ДОБИО 200.000 ЕВРА ОД КАТАРСКЕ АМБАСАДЕ У БЕРЛИНУ?“

  • „Српска напредна странка и председник Александар Вучић учиниће све да заштите безбедност нашег народа на Косову и Метохији, али и наставити да инсистирају да се разјасни каква је природа Јеремићевих односа са међународном криминалном групом корупционаша и перача новца“

        СЦЕНАРИЈИ о немирима на Косову и Метохији о којима машта Вук Јеремић одраз су потпуне политичке неодговорности и личне нестабилности. 

        Јеремић, полазећи од себе и навике да у свом бескрупулозном каријеризму занемарује интересе грађана, најављује да ће Србија изазвати немире на северу Косова и Метохије како би имала изговор за уступке Приштини. 

        Управо се таквим методама служио некадашњи режим чији је Јеремић био истакнути члан, и без икакве сумње Јеремић би се, да има икакву тежину, и данас играо политике користећи Србе на Косову и Метохији као покретне мете. 

        Подсећам да су управо Јеремић и његови партијски другови својевремено 2011. изазвали немире на северу Косова и Метохијe, а потом зарад останка на власти оставили Србе у покрајини на цедилу и увели им прелазе попут граничних, царинске печате и приштинска лична документа. 

        Српска напредна странка и председник Александар Вучић учиниће све да заштите безбедност нашег народа на Косову и Метохији, али и наставити да инсистирају да се разјасни каква је природа Јеремићевих односа са међународном криминалном групом корупционаша и перача новца и за какве противуслуге је добио 200.000 евра од катарске амбасаде у Берлину.

        Србе на Косову и Метохији не смеју да онеспокоје дијаболичне фантазије  Вука Јеремића, чији је једини посао очигледно да седећи у скупим ресторанима у Њујорку или Тоскани смишља пакости српском народу и држави.

         (изјава Марка Ђурића, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари